Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(317)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(317)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Przybył na czas. Mały, ale cudowny, android. Gra wszystkie aplikacje, których chcę użyć. Netfix, marketing, YouTube itp. Pilot jest trochę niewygodny i nie działa. Ale urządzenie ma możliwość połączenia się z innym lepszym pilotem. Bardzo małym kosztem, rozwiązałem swój problem. Żeby zrobić prosty, inteligentny telewizor. Jest na czas. Mały, ale cudowny, android. Gra jak wszystkie inne rzeczy, których chcę użyć. Netfix, rzeczywistość, YouTube. Druga kontrola jest nieco niewygodna i nieopłacalna. Problemem było przejście na kolejny poziom kontroli. W tej chwili obawiam się, że zrobię inteligentny telewizor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Pakiet 🇬🇷 w 12 godzin przez curry do mojego serca. To jest tak dużo, ale dużo jak to możliwe. Powodem, dla którego to byłem ja, było to, że nie mogę ściągnąć aplikatora Viki, widzę wszystkie moje problemy w TV. Myślę, że jest sposób, by to wszystko osiągnąć było moim głównym celem. Othetvise to z aplikacji, które ściągnąłem i mogę korzystać tylko z innych lokalizacji przez Google Chrome i gdzie czekałem, aby dostać to i dostać to i wszystko, czego potrzebuję! Działa zgodnie z obietnicą. Kupiłem go e-mailem, więc nie płaciłem celników. Przyszedł 12 dni! Wszystko działa bardzo dobrze, a jedyną osobistą skargą jest to, że nie mogę pobrać aplikacji Viki, która jest dla mnie bardzo ważna! Cieszę się, że takie małe pudełko daje coś tak miłego i ważnego. Kupiłem dodatkowego pilota, który robi dużo lepszą robotę niż to, co jest w pudełku! Więc jest to dodatek, jeśli chcesz ułatwić sobie życie, zdjęcie 😜 z pilotem pod spodem!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Szybka wysyłka Po prostu uruchomienie Wystarczy połączeń AM przełączono z 1 GB innego dostawcy do tego pudełka 4 GB i jestem zachwycony Łatwa obsługa Zlecę klawiaturę Bluetooth, aby łatwiej było ją obsługiwać Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z zakupu Na pewno są jeszcze lepsze pudełka, ale do użytku domowego więcej niż wystarczające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    To sprytne, niezbyt drogie urządzenie, które działa z przyzwoitą prędkością. Tak szybko (3 dni) nie było możliwe, aby dostać go ze sklepu, co jest szczególnie interesujące, jeśli wziąć pod uwagę, że moje poprzednie zamówienie jest nadal zapakowane zgodnie z rejestrem, chociaż towary już dotarły. Zamawiam od jakiegoś czasu z Banggood, kiedy nie mogli czegoś dostarczyć, automatycznie zwrócili cenę, 2-3 razy było niewielkie opóźnienie, ale zwykle działają niezawodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Cena i jakość są naprawdę dobre, ale polecam używać zewnętrznej multi klawiatury, ponieważ oryginalna jest tylko dla pacjenta 😁. Dostawy czas 4 dni jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Skosztowałem.. To działa dobrze.. Muszę go użyć z myszą. Ma dobrą rozdzielczość... I nie rozgrzewa się tak, jak myślałem. Mam go w swoim czasie. Mam nadzieję, że retro przekaże informacje. Jeśli mam problemy z produktem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobrze! To przyszło bardzo szybko w ciągu 6 dni Salonik! Prawie wcale nie pasuje. Ma przydatny harmonogram! Z myszą, którą podłączyłem, pomógł mi w pełni nawigować, dopóki nie znalazłem taśmy, a wtedy kontrola, którą ma, wystarczy. Dwie aplikacje, które pobieracie z placu zabaw, stream i przekaz na żywo, i macie wszystko! Uratował mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Kupiłem hk14 kg ramu i 128 kg rom w dniu 31 grudnia 2020 r. Byłem zaskoczony, że dostawa została zaplanowana na 18 lutego 2021 roku. Otrzymałem paczkę 4 marca 2021 roku, około 14 dni później. Skontaktowałem się z obsługą konsumentów, około 24 lutego 2020 roku, powiedzieli mi, że mam czekać jeszcze 5 dni, niezbyt dobrze. Hk1, który otrzymałem, miał tylko 2 gb ram i 16 gb rom, jak pokazano na zdjęciu. W pudełku znajduje się 4kg ram i 128kg rom. Kontaktowałem się z Banggoodem, czekając na odpowiedź od nich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Very fast delivery, Only 3 days. Everything is really good with HK1 R1 RK3318 4GB RAM 128GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 10.0 4K. Got the apps I want. Only 1- Disney + app is not copentable to this device, pity ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    I love my HK1 R1 RK3318 4gb 128gb ROM Android box. HK1 box is the best brand out there also with lots of space for new apps can be downloaded and installed. I highly recommend this android box and Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 185
    • Ft16 915
    • Ft16 599
    • Ft12 644
    • Ft19 529
    • Ft6 442
    • Ft21 808
    • Ft14 971
    • Ft56 640
    • Ft14 971
    • Ft23 435
    • Ft16 273
    • Ft13 995
    • Ft12 367
    • Ft9 356
    • Ft9 763
    • Ft18 552
    • Ft167 973