Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(324)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(324)
    • 5 Star(316)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Bardzo mały i dobry VTX z 25-350mW i mikrofonem. Najlepszy VTX dla drona od 2 do 5 cali. 2g i z anteną 3g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Wyjątkowa jakość, lekki ciężar, ochrona napięcia (Zapytaj, skąd wiem, mam szczęście) Bardzo dobry odbiór nawet z anteną liniową. Jedna z dwóch jednostek, które zamówiłem, nie miała anteny liniowej. Mimo to, jest to niesamowity produkt na tanie - biorąc pod uwagę zmianę moich quadów wyścigowych na to, tak, jest aż tak dobry!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dostałem to, żeby zastąpić goku VTX, które nie działa poprawnie. To niesamowity VTX, bardzo mały i duży zasięg mocy. Ta mała rzecz jest teraz moim wyborem dla małych quadów. Naprawdę polecam ten produkt. To również przybyło bardzo szybko. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Mamy silny sygnał. Zainstalowałem ten z Caddx Ant i modułem 5V w Everyine E013 mały pieprzowy dron i działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dobra jakość produktu. Polecam do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Wszystkie przyszły w dobrym porządku i w ciągu 2 tygodni 👍🏼. Ładny podręcznik i akcesoria zawarte i naklejki 😂. Teraz do budowy go test. 😁✌🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Małe i bardzo ładne VTX za dobrą cenę. Ciekawi mnie jakość transmisji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Najlepszy VTX z 25-350mW i mikrofonem. Używam go przy mojej 3S Petrel 120X wykałaczce z 3 calowymi rekwizytami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2023

    Małe podkładki, ale łatwe do lutowania nawet z domyślną końcówką ts-100. Jeszcze nie próbowałem, nie ma instrukcji, więc musisz przejść do strony Hglrc, aby zobaczyć schemat okablowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.29
    • US$120.99
    • US$62.99
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$131.99
    • US$25.99
    • US$33.50
    • US$123.00