Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Kupiłem wersję z pełną elektroniką (bezszczotkowy). Myślę, że to najlepsze rozwiązanie dla początkujących. Używam radia Sanwa MT44 i odbiornika Sanwa RX-482 z Toyota AE86 nadwoziem z Kyosho. Ogólnie jest w porządku, i polecam go jako podwozie w skali 1:28 Nie, nie, nie: - Aby rozpocząć prowadzenie po wybudowaniu, wymagane jest tylko radio z odbiornikiem i korpusem. - Ciało Kyoshi bardzo dobrze pasuje. - Wysyłka przebiegła bardzo szybko. Niecałe 2 tygodnie. - Istnieją pewne ulepszenia w podwoziu, w porównaniu ze starymi. - Dość łatwy w budowie i konfiguracji. - Pełne podwozie z węglem/metalem. - Łatwa regulacja przyczepy z przodu i z tyłu. - Elektronika jest przyzwoita. Dodanie baterii z ładowarką jest bardzo dobre! - Nie ma potrzeby lutowania żadnych części. Niedobrze: - Największą wadą jest brak instrukcji. Można go zbudować, przeglądając tutoriale wideo na youtube. Powinno być przynajmniej jakaś instrukcja dla elektroniki, ponieważ mój żyroskop jest ustawiony odwrotnie. Nie mam pojęcia, jak go ustawić, więc zamontowałem go do góry nogami na podwoziu. - Przednie koła trochę się chwieją. - Brak dedykowanego miejsca na umieszczenie baterii. Prawdopodobnie powinna być w podwoziu obok silnika, ale kiedy już tam jest, bateria porusza się swobodnie. Ponadto umieszczenie tam akumulatora rujnuje równowagę wagową samochodu. Zamontowałem baterię na górze i w podwoziu obok silnika umieściłem ESC z kilkoma kablami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Produkt dobrej jakości z tego, co o może zobaczyć, ale brakuje mi łożysk dla dyferencjału, jeśli ktoś mógłby wskazać mi właściwy kierunek, jak mogę dostać jakieś, które byłyby wielkie dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Czy to jest to samo, co V2 Gyro pokazano na zdjęciach?

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Szybka wysyłka, schludne opakowanie, wysoka jakość w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo szybka wysyłka i świetny produkt. Wydaje się, że niektóre części zostały ulepszone od pierwszego wydania zestawów, róg serwo nie trafia już na górny pokład, a niektóre części (np. części skrzyni biegów) zostały wcześniej zmontowane, aby ułatwić życie. Byłem pod wrażeniem jakości zestawu, ale szczególnie przez serwetkę kierowniczą, jej bardzo reatywne i precyzyjne, nie tego, czego oczekujesz od zestawu dostarczonego serwo. Jestem w trakcie montażu nadwozia 1/24 (w skali Tamiyi) do replikacji mojego samochodu 1:1. Ze względu na regulowane podwozie pasuje idealnie. Dodatkowe kilka śrub dostarcza zestaw są świetne w przypadku utraty jednego!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    06/12/2020

    Zestaw (wersja 1 bez elektroniki) został dostarczony bardzo szybko i jest całkiem fantastyczny! Jestem bardzo entuzjastyczny co do jakości i nie mogę się doczekać zgromadzenia. Nie ma instrukcji! - ale możesz oglądać filmy przez YouTube i wtedy dochodzisz do wyniku. Zawartość każdej torby jest zawsze częścią konstrukcyjną. Przepracuj drogę przez tył (HA) do przodu (VA). Stosowanie ----------- - Zestaw(wersja 1 bez elektroniki) został dostarczony bardzo szybko i jest absolutnie fantastyczny! Jestem bardzo entuzjastyczny co do jakości i czekam na montaż. Nie ma instrukcji budowy! - można jednak oglądać filmy zbudowane przez YouTube i uzyskać wynik w ten sposób. Zawartość każdej saszetki jest zawsze etapem budowy. Przechodzisz przez tył(HA) do przodu (VA).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Przybyli za 8 dni. Chętnie przyjdę wcześniej. Udało mi się użyć plastikowego modelu 1/24. Użyłem koła z przepustką 3,5 mm. Przynajmniej chciałem podręcznik do żyroskopu. Byłem w stanie dryfować ponad moje oczekiwania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo dobry design, dobra jakość materiału, zdecydowanie wart pieniędzy, ale byłoby miło, gdyby to przyszło z łożyskami dla tylnej różnicy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobra jakość, brak instrukcji. Moja jedyna skarga jest taka, że przywieziono ją w plastikowej torbie, bez kartonu. Na szczęście nie widziałem żadnych uszkodzeń w kawałkach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo napalony wygląda super działa bez zarzutu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.99
    • US$22.99
    • US$66.99
    • US$66.99
    • US$165.99
    • US$29.99
    • US$80.99
    • US$60.99
    • US$86.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$157.99
    • US$58.99
    • US$161.99
    • US$50.99
    • US$53.99
    • US$139.99
    • US$58.99