Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Nienaganne wszystko tam jest, barek dobrze. Ja jestem Aileron. Światła. 4 więcej mocowań ciała z językiem (praktyczne). Naklejki umieścić siebie (jest lepiej). Pt kabel USB 2s do baterii (włączony do ds samochodu wewnątrz 7,4v 1300mha plug Dean)... Od początku to wszystko w 3 tygodnie ma prawie... Szczerze nie rozczarowany i opakowanie niklu ma tak pilot nie jest zły... bardzo ładny RTR (widoczny 150 euro...) tak dobry......... cześć 👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Fantastyczny mały, bezszczotkowany ciężarowiec. Niesamowicie twardy i o wiele szybszy niż się spodziewałem. Zdecydowanie warto dopłacić do tej wersji bez szczotek. Mam to i wersję bezszczotkowego Monster Trucka z 16889. Są prawie identyczne, wstrząsy są dłuższe i bardziej miękkie na potwornej ciężarówce i są umieszczone po drugiej stronie tylnej osi - to jest większe prześwit i więcej kół! Opony mają różne wzory bieżnika, 16889 ma bardziej terenowy styl, a 16890 ma opony nieco bardziej na trasie, ale oba działają świetnie na wszystkich powierzchniach.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przesyłka nie była uszkodzona, nie było tam kiedy przyszedł i dostawca wepchnął ją pod mebel werandę, przyszedł na czas i produkt jest tak świetny, że HBX truggy jest super i zabawa zdecydowanie potrzebuje wstrząsów pola naftowego, Zamówiłam je, kiedy zamówiłam ciężarówkę, a oni jeszcze nie przyszli. Wystarczy roztoczyć zamówienie Hbx ciężarówki, jak również, trwały i szybki wystarczająco!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Cześć All, właśnie dostałem HBX 16890 dzisiaj i od razu go naładowałem, zainstalowałem barek i światła, wziąłem go na kilka biegów po ciężkim terenie, przez trawę i na drodze. Ta ciężarówka ma tony mocy, naprawdę szybko i zasięg wydaje się dobry. Przeszedłem około 400 stóp i nie straciłem sygnału, żywotność baterii jest też naprawdę dobra. Czułem się jakbym jechał nim pół godziny na każdym biegu. Poszperałem dużo o tych ciężarówkach, żeby znaleźć najlepszy huk za moją dolę dla bezszczotnej ciężarówki, która jest w zasadzie hobby, byłem na budżecie, ale naprawdę cieszę się, że znalazłem tę ciężarówkę HBX.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zaskakująco zabawne i szybkie, czas pracy na baterii na 1/2 prędkości ustawienie około 15min. Świetny dla dzieci poniżej 14 roku życia, jak można cofnąć prędkość ustawienia i tempo sterowania, aby mogły nauczyć się obsługiwać ciężarówkę przed bardziej przygody. Standardowe wstrząsy są w porządku, ale uaktualnienie do ropy powoduje skoki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    best rc car. i am from India I love this brushless Truggy 💗💗💗😍😍💗😍go for it now!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo mi się podoba. Wszystko jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo zadowolony z tego samochodu duża prędkość bardzo wytrzymała to jest właściwie mój drugi, który kupiłem, ale zdecydowanie weź jeden z nich, ale pełne wstrząsy oleju muszą zdecydowanie zwiększyć swoje wstrząsy, kiedy kupujesz ten pojazd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobrej jakości samochód RC. Bardzo się cieszę, że czołgi Banggood jesteś najlepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Zmieniłem skorupę nadwozia na ładną, ten samochód jest szybki i musiał wyglądać lepiej 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$197.79
    • US$529.00
    • US$142.79
    • US$106.99
    • US$219.99
    • US$152.99
    • US$161.69
    • US$170.99
    • US$285.19
    • US$159.99
    • US$118.99
    • US$85.99
    • US$53.39
    • US$129.99
    • US$279.99
    • US$139.99
    • US$48.99
    • US$139.99