Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2857)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2857)
    • 5 Star(2667)
    • 4 Star(136)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(21)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Te są w dechę. Kiedy po raz pierwszy dostałem swój miałem HUAWEI P20 (Android 10) i pobrałem darmową aplikację FlowerCare. Aplikacja ładnie wyglądająca, wybierz roślinę z listy ze zdjęciami, a otrzymasz oczekiwaną wodę, temperaturę, płodność, zakresy słońca dla tej rośliny. Dane mogą być synchronizowane tak często, jak chcesz. Świetnie, ale kiedy „ulepszono" mój telefon 9 (Android 11), że aplikacja nie jest dostępna dla tego telefonu /OS, więc musisz używać aplikacji £ 0,89 (niedużo, ale tak naprawdę nie warto tak niewiele w porównaniu). Ta aplikacja ma okropny GUI, nie ma listy roślin, znormalizowane zakresy, nie będzie aktualizować, dopóki nie upłynie określony czas. - Zawodowe doświadczenie. Całkowicie polecam ten czujnik, ale po prostu pamiętaj, że możesz nie być w stanie korzystać z lepszej aplikacji w zależności od telefonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dostępne w plastikowej walizce z krótką instrukcją w języku angielskim. Łatwo ustawić się w aplikacji, gdzie można wybrać roślinę i uzyskać zalecenia na jej temat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zgodnie z reklamą produktu. Uruchomił się w ciągu 1 minuty po wyjęciu z opakowania z baterią 100%. Połączenie z aplikacją na Androida było bardzo łatwe. Zintegrowany z moją domową konfiguracją przez Bluetooth bardzo łatwe i szybkie. Chwaląc Lovelace'a na mojej desce rozdzielczej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Monitorowanie swoich ulubionych roślin to duża pomoc dla ogrodnika. Łatwo połączyć się z aplikacją domową Mi przez Bluetooth. Wysoce zalecane.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wszystkie trzy działają dobrze z Mi Home (Serwer Chin) i Flower Care App (Serwer Europa).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Nie połączył się z Bluetooth. Przeczytaj opinie przed zakupem. Wygląda na to, że trafienie albo przegapienie pracy. Wymagał nagrania, żeby go zwrócić. Zapomnij o tym. Dobre urządzenie, ale jeśli przeczytasz recenzje masz 50% szans, że będzie działać z zamierzonym oprogramowaniem, a 25% z niego pracując z innymi aplikacjami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Ten sprzęt jest bardzo łatwy do uzyskania pracy i działa znakomicie z mi home app, podczas wakacji mogę teraz powiedzieć moim dzieciom, aby podlać roślinę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dobry produkt, ładna aplikacja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Prosty, szybki działa dobrze, kolejny dobry zakup w Banggood, nawet tak, że mój pieprz nie przynosi owoców 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    works very well! using it with the Homey app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$30.02
    • US$21.99
    • US$25.66
    • US$18.99
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$17.31
    • US$57.49
    • US$24.24
    • US$10.99
    • US$12.69
    • US$23.09
    • US$16.09
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$22.79