Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(637)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(637)
    • 5 Star(574)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    1- Nie opodatkowano mnie. 2- Nie zapłaciłem ubezpieczenia i wszystko się ułożyło. 3- Obraz z Projektora i Wielkiego. 4- Z Chin przybyła w 5 dni, opóźnienie było na poczcie w Brazylii, która trwała około 12 dni. 5- Projektor robi dużo hałasu i nagrzewa się. 6- Lepiej sprawdza się podczas transmisji na HDMI, za pomocą mobilnego Wi-Fi obraz nie jest tak zadowalający. 7- W związku z korzyścią opłaca się. 8- Kup statyw, żeby go założyć, kk. 9- Poszło bardzo dobrze, wkładając do pomocniczej skrzynki dźwiękowej. 10- On dotrzymuje obietnic.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Przesyłka kurierska: Zamówiłem projektor w dniu 08/10/2021, 17/10/2021 przybył do Brazylii, a 20/11/2020 został dostarczony (Manaus). Informacje na temat produktu: Jest to stosunkowo lekki projektor, wspornik utrzymuje go cicho, dobrze wytrzymały i bardzo czysty desing. Zainteresowania: - Tak, jest wart swojej ceny, ale pamiętaj, że jest to projektor 720p, który akceptuje 1080p, więc nie oczekuj wysokiej jakości. Wyszedłem z telewizora Smart, bo nie używałem go zbyt często i zająłem miejsce. Jestem bardzo zadowolony z zakupu - Co do dźwięku, to chyba wystarczy, ale jeśli chcesz więcej zanurzenia, musisz kupić dźwięk i kabel, aby połączyć go z P2. W takim przypadku, gdy używam PS4, podłączam do niego mój JBL i wygląda to dla mnie spektakularnie. - Z dostawy nie, nie byłem opodatkowany, ale nawet dlatego wykupiłem ubezpieczenie, ze względu na inne zakupy dokonane wcześniej. - Jest to głośny projektor, więc jeśli dźwięk wideo nie jest większy niż dźwięk, można usłyszeć dźwięk wentylatora. Dotykanie czegoś jest nie do przejrzenia. - Musiałem pomalować ścianę, bo było bardzo ciemno. Na tym zdjęciu, nawet z niektórymi diodami LED, jakość ekranu jest doskonała. - Jeśli oglądasz treść z podpisem, będziesz musiał poświęcić trochę ich jakość, ponieważ nie będą zbyt ostre, a KeyStone jest bardzo wrażliwy, aby regulować, jest schludny raz, aby nigdy więcej go nie dotknąć. Na koniec warto w nią zainwestować, jeśli nie chcesz tak wysokiej jakości. Naprawdę podobał mi się zakup!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Przybył na czas, udało się śledzić wszystkie etapy dostawy, niestety zostałem obciążony, ale otrzymał zwrot opłaty dość szybko (wynająłem ubezpieczenie taryfy. Projektor jest świetny, niewiele testowałem, ale podoba mi się obraz, jego dźwięk jest fajny, jego natywna rozdzielczość jest świetna do użytku w domu, ale idealny jest do stosowania w ciemności, lustro telefonu działa dobrze, po prostu przegapiłem indywidualne dostosowanie klucza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Nie opodatkowano mnie, produkt jest doskonały. Nagrzewa się trochę po lewej stronie, gdzie ma wlot powietrza, i wydaje hałas, nie jest wystarczająco głośny, można powiedzieć tylko, gdy się dostać na stronę projektora. Im jaśniejsze jest środowisko, tym szary obraz staje się, ale oglądanie w nocy lub w ciemnym miejscu jest niesamowite. Bardzo się do tego przyzwyczaiłem, po prostu chcę teraz oglądać film z projektorem (moja rodzina też). Każdy, kto widzi, chce równego sobie, jakieś trzy osoby już poprosiły o kupno dla nich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jak dotąd projektor radzi sobie całkiem dobrze w warunkach niskiego oświetlenia. Kolory są w porządku. Dotarcie do mojego domu zajęło 17 dni. Moim kolegom Meksykanie zalecam, aby nie rozpaczać przy meksykańskich zwyczajach, że potrzebują czasu, aby to przetworzyć, ale nie naliczają podatków. To był mój pierwszy zakup, jestem zadowolony ze strony i produktu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Doskonały projektor dla korzyści kosztowych. Jego obraz jest dość ostry i czułem bardzo małe zniekształcenia na krawędziach, jego regulacja jest bardzo praktyczna, jego jasność w ciągu dnia nie jest tak przyjemna, ale za tę cenę jest już bardzo dobra. Wolałem zainstalować mój wraz z salange zamiast zwykłego winylu, aby dodać więcej połysku i obejrzeć 110" filmy, nie tracąc szczegółów oświetlenia i jakości obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Mój projektor właśnie przybył do Portugalii i robię test tutaj teraz 17/01/2022 kupił dzień 02/01, jestem bardzo zadowolony z mojego pierwszego projektora!!! Bardzo satysfakcjonujący wizerunek. Pakiet z zewnątrz był z kilkoma „otworami", ale pudełko od wewnątrz było dobrze zapakowane (ale nie zamknięte! ) Wrzucam zdjęcia wszystkiego, co było w pudełku. ( Kabel HDMI, kabel pomocniczy, kontrola, osłona obiektywu i ręczny ). Powtarzam, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Projektor z doskonałą jakością obrazu, świetnymi kolorami, bardzo zadowolony. Super rekomendacja, dostawa z wyprzedzeniem, obs.: nie było opłaty. Zapewnia to, co obiecuje jakość obrazu. Lepiej z ciemniejszą formą tego miejsca. Na zdjęciach nie jestem używany ekran, bezpośrednio na ścianie, na ścianie i jasnoniebieski kolor. Zastanawiam się, czy gdyby był biały, byłoby jeszcze lepiej. Polecam produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Niespodziewanie! Doskonały stosunek jakości do ceny! Dostarczane na czas do UE. Świetnie nadaje się do środowisk o niskim świetle. Używam go w moim pokoju, i jest tak, jakbym miał własne kino domowe. Obraz 3m od ściany jest bardzo dobry, zniekształcenia na krawędziach są minimalne, rzut zarówno HDMI, jak i WiFi działa dobrze, dźwięk jest wystarczający. Wydaje mi się, że hałas jest normalny z każdego projektora, ale nic, co przeszkadza za bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Całkiem niezły projektor. Bardzo dobre kolory i satysfakcjonujący obraz 50-80 cali. Maksymalne powiększenie wynosi 100 cali, a nie 120 wspomnianych. Aby mieć dobre zdjęcie, potrzebujesz całkowicie ciemnego pokoju. Bezprzewodowa transmisja strumieniowa nie jest przerywana nawet na Netflixie, ale dźwięk jest opóźniony. Za cenę 7/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$213.39
    • US$153.99
    • US$249.99
    • US$104.99
    • US$148.49
    • US$149.59
    • US$36.29
    • US$725.99
    • US$989.99
    • US$639.99
    • US$2,399.99
    • US$248.99
    • US$185.99
    • US$92.99
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$189.99
    • US$113.99