Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3454)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3454)
    • 5 Star(3252)
    • 4 Star(178)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Wszystkie części wyglądają dobrze. Geekcreit PCB jest nieco inny niż standardowa płyta Arduino, więc musiałem zaprojektować i wydrukować 3D zderzak do izolacji i montażu. Plik STL można znaleźć na stronie Thingsiverse.com lub Tinkercad.com do pobrania za darmo. Plik nazywa się „Arduino Frame" lub „Geekcreit UNOR3 Frame". Ten zestaw był również w bardzo dobrej cenie w sprzedaży.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Byłem zaskoczony, ale jak dobrze było. Jakość była dobra, a organizator plastiku jest świetny, aby wszystko pomieścić.... Istnieje nawet podziały pozwalające na tworzenie podziałów w polu. To bardzo dobra myśl o zestawie, który jest świetny dla początkujących i hobbystów. MlWiększość rzeczy była szczelnie zapieczętowana i zapakowana. Byłem pod wrażeniem i podekscytowany, że zacząłem z nim budować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i rozsądny czas dostawy (20 dni kalendarzowe od zamówienia; 10 dni oczekiwania na towar i 10 dni wysyłki). Zestawy startowe UNO są nadal jednym z najlepszych punktów wyjściowych dla tych, którzy chcą się dostać do elektroniki. Kupiłem to jako prezent dla związku, który wyraził zainteresowanie elektroniką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Otrzymany w dobrym porządku, dobrze zapakowany. Wszystko w środku, jak w reklamie, świetny zestaw dla początkujących. Ale nie przetestowałem wszystkich przedmiotów, ale wszystko wygląda dobrze w plastikowym pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przybyli normalnie. Pakowanie musi się poprawić. Wszystkie pudełka są w jednej warstwowej plastikowej torbie bez żadnej poduszki. Torba rozerwała się podczas przejścia i najwyraźniej nosidło umieściło kilka etykiet, by zakryć rozdarcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Specjalny zestaw Arduino R3. Wszystko, czego potrzebujesz, jest w pudełku. Idealne dla projektów. Ale nie sprawdziłem jeszcze tablicy. Ale myślę, że to zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Produkt jest w porządku. Deska Arduino działa zgodnie z założeniami bez reklamacji. Niektóre części zostały uszkodzone z powodu opakowania. Polecam go, biorąc pod uwagę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo dobrej jakości i szybko wysyłany. Wszystko zawarte w ładnym, dużym pudełku pastiszowym. Deska Arduino jest niemarkowa, a zestaw miał małe pęknięcia w niej, ale poza tym wszystko dobrze i świetnie sprzedający się i produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Wszystko, co przyszło w zestawie jest w idealnym stanie i przybyło 24 dni przed przewidywaną datą, jestem bardzo podekscytowany, aby dowiedzieć się więcej o robotyce i informatyce. Ci, którzy chcą rozpocząć tworzenie własnych projektów polecam ten produkt. Pozdrowienia z Chile.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Paczka dotarła bardzo szybko. Produkt jest nieuszkodzony i wygląda dobrze. Sprawdziłem poprawność wszystko działa bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony z jakości płyty Arduino, która jest w tym pakiecie, wszystkie elementy są w liczbie i starannie rozmieszczone w pudełku. To jest świetny zestaw startowy. Podłączam go do komputera i wszystko działa dobrze. Dużo lepszy niż bezimienny klon R3, którego do tej pory używałem. Zdecydowanie polecam ten zestaw i cena jest do zaakceptowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.03
    • US$27.71
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$39.79
    • US$44.84
    • US$9.44
    • US$34.99
    • US$22.71
    • US$57.99
    • US$43.19
    • US$7.99
    • US$4.19
    • US$18.48
    • US$7.69
    • US$29.79
    • US$45.38
    • US$55.64