Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3559)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(3559)
    • 5 Gwiazda(3345)
    • 4 Gwiazda(186)
    • 3 Gwiazda(18)
    • 2 Gwiazda(8)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2017

    Very nice kit Loads of stuff to experiment with sure aint a bare minimum set I do mis a good manual or at least a reference where i could find one. I found the Audrino site and software no problem But there is no project manual included Havent found out what i can do with with all the suff jet included in this specific package. Like how do i control a step motor, im sure its out there somewhere I orderd the set without the 9v battery , What i didnt count on was the missing remote control battery But no hurry its gona be a journey No regrets, im so impressde with it iv ordered a second kit to give as a present to the grand kids Now that might prove a challenge but . They want to become Engineers, like me Hope we will will get to do something together

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    Very good kit. Tested ok. Made many small test projects. Good seller. Recommend.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Wszystkie części wyglądają dobrze. Geekcreit PCB jest nieco inny niż standardowa płyta Arduino, więc musiałem zaprojektować i wydrukować 3D zderzak do izolacji i montażu. Plik STL można znaleźć na stronie Thingsiverse.com lub Tinkercad.com do pobrania za darmo. Plik nazywa się „Arduino Frame" lub „Geekcreit UNOR3 Frame". Ten zestaw był również w bardzo dobrej cenie w sprzedaży.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • owar
    MX
    19/12/2020

    Recenzja w języku angielskim i hiszpańskim: *********************************************** Doskonały zestaw arduino dla osób, które chcą rozpocząć programowanie na tej platformie. Obejmuje wszystkie opisane czujniki (wibracje, płomień, podczerwień, światłoczułość itp.). Zawiera układ scalony do sterowania wyświetlaczami numerycznym. Przyniosłem też moduł maszynisty steppera. Chociaż w ofercie było napisane, że jest w kartonowym pudełku, to w plastikowym pudełku. Pudełko ma małe pęknięcie na spodzie, które jak sądzę pochodziło z paczek. Ogólnie dobry produkt i w dobrej cenie. *************************************** Ten zestaw arduino jest doskonały dla osób, które chcą rozpocząć programowanie na tej platformie. Obejmuje wszystkie opisane czujniki (wibracje, płomień, podczerwień, światłoczułość itp.). Obejmuje układ scalony do sterowania załączonymi wyświetlaczami liczbowymi. Przyniosłem też moduł maszynisty steppera. Nawet jeśli w ofercie było napisane, że jest w kartonowym pudełku, to w plastikowym pudełku. Skrzynka ma małe pęknięcie na dole, które jak sądzę pochodziło z paczek. Ogólnie dobry produkt i w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    I purchased this kit to start learning how to do some arduino projects. Don't forget to download: http://files.banggood.com/2016/12/Arduino-Study.rar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt ma wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Jestem pod wrażeniem, że niektóre rzeczy przychodzą w próżniowej paczce, wszystko jest dobrze zorganizowane i nie mam żadnych problemów z transportem ani dostarczeniem. Teraz moja podróż może rozpocząć :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    Good quality. The board is clean and well made. It works perfectly. I use it for learning Arduino. For 100% projects I buy Nano version - smaller and cheaper. I use it for geiger counter module. It works nice.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2017

    Good! Compact packge with good protection! Great starter set to learn with.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2017

    - Good price for this kit - Very usefull if you starting work with arduino - Cartoon box is no problem because this cartoon box is strong enought.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$12.99
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$16.09
    • US$6.99
    • US$30.02
    • US$23.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$4.99
    • US$6.62
    • US$15.99
    • US$14.26
    • US$9.76