Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(503)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(503)
    • 5 Star(459)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Zaskakujący dźwięk z zaskakujących rozmiarów! Łatwy w montażu, łatwy w łączeniu. Wypróbowałem go natychmiast z parą Yamo Studio 170, dobrze je napędza, tak jak oczekiwałem od wzmacniacza 2x25W. (Przepraszam za okablowanie... :)) Myślę, że to wystarczy w kuchni połączyć się z Google Home Mini z moją żoną. Przybywa w ciągu 2 dni z CZ. Wady - przycisk zasilania jest uszkodzony w długiej drodze. Naprawiłem go małym klejem, dzięki Bogu, działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    show de bola chegou tudo certo obrigando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    Essa plaquinha é muito legal, funciona perfeitamente fiz um caixa de som com algumas alto falantes que tinha aqui em casa, por enquanto esta funcionando atraves de uma fonte de na tomada, mas ja comprei aqui mesmo uma placa logica para usar baterias de lithium.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    Ottimo amplificatore per il prezzo. Tuttavia ho avuto diversi problemi. Distanziatori non corretti e rottura del pulsante di accensione. Molto delicato nel montaggio. La qualità audio più che accettabile se ci si accontenta. Non esiste selezione automatica qualora si usasse ingresso aux, per cui se collegato contemporaneamente in bt si sentirebbero insieme e sovrapposti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    Perfect little gadget! Very powerful for it's size. Connected it to car speakers cabinet, power by a small lead acid battery, and it works perfectly! I wish I had bought this earlier

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    Funciona perfecto, lo probé con adaptador de 12v y funciona muy bien para lo que necesito, recomendado si tienes parlantes viejos que quieres revivir, muy fácil su montaje e instalacion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    Good Product!!! Product build quality is awesome. Sound output is more than I expected. Sound quality is also nice. (Also depends on the speakers you are using) Packing was Good. Recieved the product with a screw missing, as 4 screws were expected in the package and I got 3.(you can see the contents in the images)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    This Bluetooth amplifier chip is the best for any speakers you want to make the quality of this chip is excellent and the appearance is perfect. The sound quality is excellent for speakers. I am suggesting you that try once you love it but, the price is quite high and this is the only problem nothing else. Overall the Amplifier is perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    I got the strength and I tried it today! The test was positive, everything is super and it works! I am pleased that I have given this gift to my daughter as a gift. The screwdriver is a surprise! I strongly urge you as distributors to fight for what cable leads to make it possible for you to buy or sell the type name and distributor! For us this is impossible for us! Ask and negotiate about it and sell more! Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    pes de apoio sao magnéticos tem 4 parafusos extensores grande e 4 parafusos extensores pequeno, recomendo colocar o menor por baixo da placa e o grande por cima para que o buraco coincide com a entrada plug p2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 977
    • Ft15 079
    • Ft5 652
    • Ft7 190
    • Ft5 298
    • Ft8 193
    • Ft14 751
    • Ft3 439
    • Ft4 259
    • Ft6 030
    • Ft3 026
    • Ft3 275
    • Ft4 915
    • Ft2 646
    • Ft9 557
    • Ft6 554
    • Ft1 964
    • Ft2 620