Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1182)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1182)
    • 5 Star(1144)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2017

    I have the currently z.Z. Current Arduino IDE downloaded (runs however probably from 1.6.5) and me the driver for the chipset installed. For Settings -> Additional Bords Manager URLs Http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json enter. In the Borard selection in the list above, the board manger start. In the search bar you then enter ESP and select the driver. Finished. Maybe restart again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2017

    Although this is designed to act as a sort of Node.js type server, what's great about it is that drivers exist so this can be programmed via the Arduino IDE. I've got mine connecting to my wifi network and pulling down my YouTube statistics which it displays on a little LED panel. Very inexpensive and easy to put together

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2016

    The boards I bought all work. They can be powered from a PC USB port. I tested them installing on windozs 7 the Arduino ide1.16.13 and the package esp8266 (preferences, additional board manager: http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json). Great !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Zamówiłam tę tablicę NodeMCU, aby zbudować system detekcji biurka, aby móc zautomatyzować kilka rzeczy, siedząc przy biurku, np. światła do włączenia, wentylator do włączenia, gdy temperatura przekracza 22C, itd. Połączyłem moduł Geekcreit® Ultradźwiękowy HC-SR04 ten NodeMCU, użył ESPHome (część mojej konfiguracji asystenta domowego) do skompilowania obrazu, który mogłem wyświetlić na NodeMCU. Przy odrobinie wysiłku oba czujniki pokazują się w mojej desce rozdzielczej. Wniosek: Ta tablica jest idealna do ładnych projektów, jak opisano powyżej, a jakość tablicy jest na najwyższym poziomie. Dostawa była szybka, a opakowanie OK. Kupimy więcej desek w przyszłości dla nowych projektów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Schludnie zapakowane, szybsza dostawa, bez uszkodzeń. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    working as desired

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SaiVIP1
    IN
    28/04/2019

    Nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wyśmienita karta może być błyskotliwa z arduino. Przez przypadek przekręciłem pin gpio i stal działa dobrze)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    pra quem quer automatizar um ambiente. melhor custo benefício.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$11.36
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$15.37
    • US$4.99
    • US$17.99
    • US$12.29
    • US$5.69
    • US$3.67
    • US$9.99
    • US$5.76
    • US$44.84
    • US$34.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$8.63