Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1106)
    • 5 Star(1023)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2019

    package arrived looked damaged, no bubble sheet or anything to protect. LCD knocked sideways, ribbon looks like teared off. Tested it out and everything worked. Much bigger screen compared to other. Come less than a month. Seller please pack it better.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Doskonały czas dostawy, w 16 dni dla Portugalii w poczty priorytetowej. Mierzy i bada praktycznie każdy rodzaj komponentu, od rezystorów, induktorów kondensatorów, tranzystorów, ledów. Zdjęcia mówią same za siebie! Zamówię więcej. Polecam ten sprzęt dla tych, którzy pracują w elektronice. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    I love this Transistor Tester. Perfect for a small hobby shop like mine. Easy to use and smart. I made a case for it from Thingiverse: http://www.thingiverse.com/thing:1285486 LCR-T4 (12864LCD ESR SCR Meter Transistor Tester) by HarryCayne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Ładny, mały licznik LCR do identyfikacji elementów. Nie zadziała na wszystko, ale każdy powinien mieć przynajmniej jedną. Zrobiłem własną sprawę na skosie. Wiem, że możesz mieć sprawy, ale ta mi się podoba.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    when I opened the parsal,the LCD screen was brockened,so it is not working properly.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Przyszło do mnie ze stłuczonym szkłem. I nie dziwię się, że jest w jakiejś plastikowej torbie, która nie ma ochrony przed włamaniem z Chin.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Kupiłem dwa. Jeden z nich przybył z dysplayem działającym tylko w górnej połowie, a druga nie działa. Złożę skargę. Produkt jest dobry, ale opakowanie było tylko plastikową torbą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Mam swój z portem USB typu C. Mierniki są w większości OK, ale może trzeba spróbować 2-3 razy, aby upewnić się, że uzyskasz prawidłowy pomiar. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z produktu. Posunąłem się o krok dalej i umieściłem wszystko w pudełku projektu. Następnie nakładałem samoprzylepny papier, żeby wyglądał... inaczej. Dostawa była bardzo szybka tym razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Kupiony w magazynie CZ. Dobrze zapakowane, dostarczone szybko i ok. Tester działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    10/08/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.29
    • US$5.74
    • US$11.36
    • US$6.89
    • US$6.20
    • US$16.50
    • US$5.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$6.29
    • US$5.50
    • US$3.99
    • US$4.59
    • US$10.34
    • US$11.99
    • US$5.99
    • US$39.99
    • US$37.79