Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1311)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1311)
    • 5 Star(1178)
    • 4 Star(101)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Niezła maszyna. Wadą dla mnie jako nie-chińskiego klienta są wszystkie chińskie instrukcje. Aby to zrekompensować, napisałem własną instrukcję montażu (po angielsku). Próbowałem je wgrać, ale jest jakaś pomyłka o wyjątkach. Jeśli chcesz, żeby publikował.pdf na stronie Banggood, powiedz mi.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo ładna. Uwaga: Proszę zwrócić uwagę na kierunek drugiego pliku i zachować go z pierwszego pliku L1. Ponieważ obwód nie będzie pracował ciężko i prawidłowo, jeśli kierunek pliku L2 jest błędny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dostarczenie trochę długie, ale wszystkie komponenty tam są. Nie ma jedzenia, ale za cenę to normalne. Instrukcje w języku chińskim, ale bardzo jasny diagram elektryczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Koszt włączenia instrukcji w języku angielskim byłoby warto, w przeciwnym razie jego fajny mały zestaw. Układ obwodowy jest trochę kruchy, ponieważ mój ma gdzieś zepsute połączenie. Nie zamierzam tracić czasu na szukanie go przez zestaw za 7 dolarów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Wspaniała cewka Tesli. Działa jak zilustrowano. Łatwy w budowie. Pamiętaj, aby zauważyć polaryzację kondensatora 1uf i ledów. Ledy muszą mieć płaskie boki skierowane do drugiej cewki. Nie byłam pewna, w którą stronę powinna być przełączona cewka główna, więc podłączyłem ją zgodnie z ruchem wskazówek zegara, co zadziałało. Włączyłem tylko dwa obroty na cewce głównej z nadzieją na większy flar. Przy 18 woltach miałem małą flarę, a przy 24 woltach większą flarę. Tranzystory FET są bardzo gorące, więc nie działają zbyt długo. Szukam małego fana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Zestaw jest łatwy w montażu. Moduł Tesli zadziałał od razu. Częstotliwość rezonansu wynosi 3,76 MHz (amatorskie pasma radiowe). Iskra na szczycie cewki jest bardzo mała (jak kropka). W świetle dziennym musisz dobrze wyglądać, że coś widzisz. Zużycie bieżące ok. 600 mA przy 20 Volt. Trzeba uważać, że zasilacz toleruje wysoką częstotliwość. Instrukcja jest w języku chińskim i nie nadaje się do użytku. Plan umieszczenia z układem jest wyblakł w instrukcji. Inne piękne zabawki. Zlewy grzejne robią się całkiem gorące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Fajny element, ale potrzebują angielskich kierunków LOL bierze trochę poszarpania, aby uzyskać dobre arka część głośnika chłodna, ale za mało głośna.... Zanotuj, jak mój drugi przewód jest na miejscu, bo to miało najlepszy wynik jaki znalazłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dużo zabawy w montażu i użyciu. Jakość dźwięku zaskakująco dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Było to zabawne złożyć i przybyło stosunkowo szybko. Instrukcje są po chińsku, ale łatwo je złożyć, jeśli masz podstawową wiedzę o obwodach/składnikach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Czy ktoś może mi pomóc? Mi to nie działa, światła się nie włączają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 842
    • Ft7 283
    • Ft5 720
    • Ft3 916
    • Ft8 496
    • Ft2 773
    • Ft1 385
    • Ft2 492
    • Ft2 320
    • Ft9 911
    • Ft7 630
    • Ft3 050
    • Ft10 657
    • Ft6 936
    • Ft3 050
    • Ft3 430
    • Ft5 119
    • Ft3 430