Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1061)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1061)
    • 5 Star(1010)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • AdiVIP5
    RO
    12/08/2019

    The unit is OK. I tested it for 24V input, 11V output ay 10A current. The output voltage is relatively constant (from 11.5V no load to 11.2V at 10A). The temperatures are: 100 dgr.C for transformer, 100 dgr.C for one heatsink and 80 dgr.C for the other.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Dobry konwerter DC-DC. Używam go do regulacji mocy wyjściowej zasilacza LED dla moich hobbystycznych projektów. Kondensator filtrujący do potencjometru trymeru posiada wydzielone miejsce na PCB. Nie jest to częste dla niektórych z tych desek, które mogą być denerwujące, gdy chcesz wymienić trymery na inne potometry. Lutownicy wyglądają ładnie i czysto. Heatsink jest gorący, gdy używa się większej mocy, więc dobrym pomysłem jest użycie wentylatora, aby utrzymać go w chłodzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Dobra zmiana DC do DC. Przydatne dla twoich projektów DIY. Do 300W tylko z szybkim chłodzeniem, inaczej może się bardzo szybko wypalić. Dobra konstrukcja z zaciągiem w gniazdkach dyrygentów. Wyłącznik jest również zaletą. Nie przekraczaj napięcia wejściowego, nie ma zabezpieczenia przed przepięciem. Dane parametryczne zawarte, co jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Great little power supply. unfortunately out of the 3 I purchased 2 of them had SMT components that were not soldered to the board correctly. the other board had been manually re-worked and the flux reside had not been cleaned off.. The quoted ripple voltage of 50mV is not accurate either, because it only has electrolytic filter caps on the output it has sharp spikes of over 300mV.. soldering some SMT ceramic capacitors across the output capacitors fixed this up and reduced the ripple to a very reasonable 10mV under 100W load. in my photos you can see where I soldered the ceramic caps. In my pictured the red circles are where I installed the ceramic caps. and the green circle is where the component wasnt soldered correctly on the 2 boards.... the glossy look is from a moisture proof laquer I applied to the boards

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardzo dobry, bardzo łatwy w konfiguracji, używając jako aktualny ogranicznik dla świateł COB Banggood LED, które były zbyt gorące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Działa świetnie dla DIY. nie dotykaj obwodu, a zwłaszcza nie grzejników, nawet gdy zasilanie jest wyłączone. Przez kilka godzin jest w nim dużo szczątkowego prądu. Używaj zasady jednej ręki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Zrobiłem kilka pomiarów. dla wejścia = 24V, wyjście-min = 1,4v i wyjście-max = 23V (prąd wejściowy = 12 mA i 31 mA, gdy prąd wyjściowy = 0 mA.) Wejście: 24V - 450mA, gdy wynik: 10V - 1A. Wejście: 24V - 68mA, gdy wynik: 10V - 83mA. Podsumowując, jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Kupiony w magazynie. Przetwornik jest wart swojej ceny. Pamiętaj, aby sprawdzić, czy elementy są dobrze dopięte do kaloryferów. Wymieniłem potencjometry.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Przetestowałem stopień w dół i idealnie zmniejsza napięcie. W przeciwieństwie do innych, kupiłem podobne, które sprawiają, że grzejnik jest nieco cieńszy. Do opakowania polecam umieścić je wyściełaną plastikową podstawę, aby chronić komponenty SMD, które znajdują się na spodzie. W moim przypadku dotarły one idealnie, ale polecam powyższe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Working's well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$2.99
    • US$9.69
    • US$4.84
    • US$6.20
    • US$8.31
    • US$4.59
    • US$36.95
    • US$59.99
    • US$9.23
    • US$91.99
    • US$4.99
    • US$25.91
    • US$8.04
    • US$51.74
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$48.60