Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(864)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(864)
    • 5 Star(772)
    • 4 Star(80)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Pcb jest naprawdę dobry, ładne rgb, ładne opakowanie, akcesoria są świetne, stabilizatory są prelubowane i myślę, że należy je przypiąć, ale to jest mało co trzeba zrobić, jest z kablem USB c, Skrzynia PCB i płyta montażowa, naprawdę dobra. Zdecydowanie powinieneś kupić, jeśli jesteś początkujący nawet pro, Hotswap PCB nie jest zły. Myślę tylko, że byłam naprawdę niepewna czekająca, ale przyszło i teraz tylko czeka na przełączniki i zakrętki

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło nam to 9 dni. Ok w swojej cenie, ale złącze usb może odpaść przy ogólnym użyciu lub podczas podnoszenia pcb, musiał przylutować go z powrotem, ponieważ oderwał się podczas próby dodawania piany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Co za wspaniała deska! Wcale nie jest tani. Jedyny problem jaki mam z tym, że nie mogłem usunąć pcb do Foam Mod it. Mogłem nie użyć wystarczająco siły. Odkąd czytałem o ludziach, którzy rozbijają port USB-C PCB, postanowiłem nie Foam Mod it. I nadal brzmi świetnie! Piszę o tym recenzję :D Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Mam zupełnie inną klawiaturę niż zamawiałam. Po pierwsze, jestem wdzięczny, że przyszedł z przełącznikami i nasadkami, ale nawet gdybym je wyjął, powinienem być w stanie umieścić swoje. Ale jak widzicie jest kompatybilny tylko z 3 przełącznikami i kupiłem 5 przełączników. Więc teraz muszę go zwrócić i nie mogę zbudować klawiatury na święta.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, trwało 14 dni, aby dotrzeć na Węgry. Jakość jest świetna, futerał jest plastikowy, ale nie wydaje się tani. (także ciężki sprawia, że nie jest tani). Kabel i RGB jest super, nie mogę się doczekać, aby włączyć przełączniki i klawisze. Bardzo polecam! Zdecydowanie zamówię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Zamówienie przybyło na czas i miałem problem z zamówieniem, skontaktowałem się z usługą Banggood i oni rozwiązały wszystkie moje problemy, produkt jest dobry i obsługa klienta zaskoczyła mnie (Jedyną rzeczą, która może być problemem jest to, że uwaga jest w języku angielskim).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Mam teraz białe i czarne To mówi wszystko, prawda? Jest to doskonały krok do hobby klawiatury mechanicznej. Czuje się dość wytrzymały jak na tworzywo ABS, ale nie waży absolutnie nic. Tylko pamiętaj, że płyta w tym nie będzie pasować do standardowych 60% przypadków, jeśli chcesz zrobić futerał, musisz wymienić płytę na tym PCB, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jedna z opcji budżetu / początku, jeśli chodzi o niestandardowe klawiatury, ale to nie odzwierciedla jego jakości. Płytka elektryczna była dość fiddly do startu w celu modyfikowania piany, ale z pewną praktyką staje się dość łatwa do rozebrania. Oni klawisze czują i brzmią ładnie z pudełka, ale modyfikowanie piany tylko dodaje im solidności. Dobra obsługa bluetooth i USB-C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Doskonały sposób na niestandardowe hobby klawiatury mechanicznej! (i za bardzo dobrą cenę) PCB jest 5-pinowa, dzięki czemu możesz wypróbować każdy przełącznik mechaniczny na ziemi (prawie)! Obudowa jest wykonana z tworzywa ABS i pusta, jeśli nie używasz pianki poniżej PCB. Z pianką pod PCB brzmi bardzo dobrze, zwłaszcza dla takiej budowy budżetu. Płyta jest metalowa z białą powłoką, jest przyzwoicie ciężka i nadaje płytce ładny ciężar. Uważaj jednak, płytka bardzo łatwo się drapie, aby obsługiwać ją delikatnie podczas wymiany przełączników. Funkcja bezprzewodowa działa jak w reklamie, przełączanie między dwoma jednostkami jest dość szybkie i niezawodne. RGB tak naprawdę nie jest dla mnie, Leds są dość jasne. Naprawdę najlepiej uzyskać RGB, powinieneś pobrać oprogramowanie GK i bawić się z nim - znacznie więcej różnych i niestandardowych układów na oprogramowaniu niż na samej planszy. (jest aktualnie dostępna dla Mac OS i Windows OS) W sumie, bardzo szczęśliwy. Czuję, że dobrze wydane pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jest to bardzo czysta i wytrzymała deska z wieloma funkcjami zapewniającymi komfort wykonania klawiatur. GK61X był pierwszym zestawem, którego użyłem do zrobienia klawiatury, a na początek nie można nawet prosić o więcej. Jest tak wiele cech jakościowych, jak pianka na desce, że smar na stabilizatorach zapewnia lepsze doświadczenie, a fakt, że jest na gorąco zamieniany sprawia, że budowa klawiatury jest czarem. Ogólnie bardzo świetna deska, polecam wszystkim, którzy dostają się do budowy klawiatury! Zalety: - Zwarta i lekka - RGB - N-Key Rollover/Antyghosting - Odłączany kabel - Wytrzymały - Stabilizatory lubczytane - Inny typ stabilizatora, jeśli zdecydujesz się na dwa klawisze paska kosmicznego - Bez kierowcy - Pianka w desce Wady: - Jeśli jesteś na innym układzie klawiatury, będziesz musiał spojrzeć w podręcznik dużo. - Można wskazać różne tryby z różnymi RGB. - Klawiatura i przełącznik klawiszy, które są z tablicą (wiem, że to nie jest najważniejsze) jest ból do użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 625
    • Ft5 995
    • Ft5 364
    • Ft6 943
    • Ft8 521
    • Ft5 048
    • Ft17 361
    • Ft18 308
    • Ft1 891
    • Ft3 470
    • Ft12 941
    • Ft3 470
    • Ft9 784
    • Ft10 415
    • Ft11 362
    • Ft4 101
    • Ft19 571
    • Ft4 417