Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3096)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3096)
    • 5 Star(2940)
    • 4 Star(139)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Bardzo podobała mi się budowa klawiatury. Cechy są w porządku. Korzystając z bluetooth, do którego jeszcze się przyzwyczajam, są pewne problemy do połączenia w oknach i linuxie, czasami w moim podwójnym bucie za pomocą adaptera anne pro, który powinien być razem z klawiaturą. Po ponownym uruchomieniu pc do przełączania systemu operacyjnego, z bluetooth, pc nie rozpoznaje klawiatury.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Kupiłem tę klawiaturę za możliwość korzystania z niej bez przędzy świetnej konstrukcji i wykończenia zakończyłem się zaskakujące mnie nawet z czasem dostawy przybył bardzo szybko Moro w Santa Catarina kupiony na 05/04 przybył 22/04 zalecenie dla wszystkich, którzy są zainteresowani uzyskaniem dużej korzyści kosztowej W 60% pierwszy raz klawiatura z klawiaturą tego rodzaju i jestem już zakochany <3

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Keyboard przybył do Brazylii 14 dni po tym, jak został wysłany. Skrzynka była trochę pobita z powodu wysyłki, ale zawartość była nietknięta. Klawiatura ma doskonałą jakość konstrukcji, materiał na klucz jest najwyższej klasy, a bluetooth działa bardzo dobrze. Zadziwiające, jak mały jest blisko mojego MasterKeys Pro M, który jest już bardziej kompaktowym modelem TKL. Polecam produkt wszystkim zainteresowanym.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Cóż mogę powiedzieć, moja pierwsza mechaniczna klawiatura, więc nie ma z czym porównywać, ale przeglądałem tak wiele recenzji, że w końcu pojawił się kalendarz i jestem trochę rozczarowany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Słyszałam recenzje na tej klawiaturze, ale nie wierzyłam, jak dobra jest, dopóki nie dotarła. Oprogramowanie jest bardzo wygodne i łatwe w użyciu, łatwe do tworzenia wyglądu rgb, klawiatura jest prosta i nie trzeba łamać głowy, aby z nim pracować. Klucze są super ładne i fajnie się na nim pisze. Tak się cieszę, że to kupiłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    To działa bardzo dobrze. Używam Windows i Fedora, z i3wm. Skróty działają dobrze, a przyciski FN i system stukania działa świetnie, gdy jest używany kilka razy. Dostosowanie, dostępne również dla Linux distros, ma wystarczająco dużo opcji, aby dostosować makra, układy klawiatury (jest możliwość zmiany strzałek kierunkowych z gry WASD na Vim HJKL, na przykład) I światła RGB. Połączenie Bluetooth wygląda na solidne, chociaż nie testowałem jeszcze bezprzewodowego grania. Bateria nie jest w pełni przetestowana, ale powinna wytrzymać co najmniej dwa dni z włączonymi światłami, a nawet więcej bez nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zajęło to około 10 dni, aby zostać opublikowanym, ale po opublikowaniu było absurdalnie szybko dotrzeć w brasil (3 dni dokładnie) Nie byłem opodatkowany i Kasjer przyszedł Bardzo Dobry w porównaniu z innymi komentarzami, które tu śledziłam. Krótko mówiąc, to było bardzo szybkie. (Pochodzę z wielkiej południowej rzeki, a poczta tutaj wcale nie zwlekała) Możesz kupić bez strachu. Śledź zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dla tych, którzy chcą mieć więcej miejsca w biurku, ta klawiatura jest idealna! Byłem zaskoczony jakością kluczy i szybkością reakcji, jego bluetooth jest bardzo dobry. Jedną z rzeczy, która mnie najbardziej martwi, byłby brak klawiszy, które posiada 100% klawiatura, i szczerze mówiąc, wcale jej nie brakowało. Dostosowanie poleceń i skróty są niesamowite i vc przyzwyczajone do tego łatwe. Dostosowanie jasności i koloru jest całkiem świetne. Jeśli Case kiedykolwiek miał lub ma klawiaturę z amerykańskim układem, szybko przywykniesz do poleceń. Dla tych, którzy są ciekawi, włączniki na klawiaturze są niebieskie. W przypadku gier ogólnie, pasuje bardzo dobrze, to przyjemność grać na tej klawiaturze. Produkt nie został opodatkowany i dostarczony w ciągu 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo dobry produkt, zająłem go 6 dni temu i jest spektakularny, sprawia mi bardzo trudno przyzwyczaić się do formatu 60% ale to jest kolejna kwestia, RGB jest bardzo dobry, ale blues przełączniki są bardzo hałaśliwe, Jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i dla mnie jest bardzo dobra, ale pakiet przyszedł trochę zepsuty xdxdxd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Nienaganny produkt w stosunku ceny do jakości. I moja pierwsza mechaniczna klawiatura, więc nie mogę jej porównać z innymi, ale wygląda na solidną i odporną. Wybrałem przełączniki Bramy Brązowej, uważam je za ciche i wygodne. Przesyłka była super szybka dla Portugalii. Zamówiony 3 listopada i przybył 11 listopada. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 055
    • Ft17 033
    • Ft14 245
    • Ft24 777
    • Ft27 255
    • Ft17 653
    • Ft21 680
    • Ft25 211
    • Ft17 715
    • Ft29 423
    • Ft14 307
    • Ft11 582
    • Ft17 343
    • Ft14 307
    • Ft22 485
    • Ft16 352
    • Ft17 343
    • Ft17 343