Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(577)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(577)
    • 5 Star(509)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    13 dni do przyjazdu do Meksyku (CDMX) Klawiatura jest bardzo ładna, oświetlenie RGB jest zdecydowanie najlepsze jakie widziałem, chociaż klawisze są trochę niskiej jakości. Za taką cenę jest tego warte. Mój napęd zawierał również czyściciel, ściągacz i narzędzie do usuwania klawiszy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    To zajmie tylko tydzień od dnia, w którym złożyłem zamówienie. Jest w tym samym opakowaniu z klawiatury, ale nadal jest w pełnej integralności. W rozpakowaniu można znaleźć taką klawiaturę i kabel usb c. Klawiatura jest wytrzymała, myślałem, że bycie w plexiglás będzie bardziej kruche, ale nic do oglądania, to świadczy o dobrej jakości budowy, co było dla mnie bardzo ważne. Będąc formatem 60% jest bardzo kompaktowy i wygodny. Przełączniki Gateron Yellow są zachwycające. è próbował Browns i niebieskich =PUNC= wolę te tysiąc razy. RGB jest tym, co się wyróżnia, bardzo kompletne i pozioma folia rozprasza światło bardzo dobrze, kolejny strach miałem to, że można zobaczyć każdy LED estetycznie, ale jest rozmyty jasny jest doskonały. Klawisze są dobrej jakości, chociaż jeśli wymienić je na jeden z pbt puddin dla lepszego efektu RGB. Ekonomiczna i po prostu idealna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JUNK
    JP
    19/03/2021

    W każdym razie, to jest słodkie! Blask też jest słodki. Mechaniczne klawisze Gateron były stabilne, prawie nie dbały o użyteczność. Jest trochę lekki, ale gumowe nóżki chwytały go więc nie prześlizgnęły się klawiatury nawet w najbardziej intensywnych grach jak CoD. Jedną wadą jest to, że kąt nie może być regulowany. To może być trudne dla ludzi, którzy są przyzwyczajeni do klawiatury kątowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    W tej cenie uważam, że jest to najlepszy wybór dla 60% klawiatury. Powinieneś wiedzieć, że musisz mieć dwa w jednym stalowym, drutowym, ściągaczem/pociągaczem do kluczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przetwarzanie trwało wieki, mimo że miało być wysłane w ciągu 24 godzin, ale warto było czekać, że klawiatura, którą zamówiłem, była żółta i była naprawdę dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    amazing 60% hotswapple keyboard, packaging was great and it came with a keycap puller and a switch puller. it has nice really nice rgb and keycaps. for 64 dollars it has almost everything. 10/10 😃👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To jest niesamowita klawiatura w tej cenie! Jednak może to być z większą ilością presetów oświetlenia i stabilizatory potrzebne do obcinania, smarowania i moddowania bandaid. Fantastyczny wybór dla budżetu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    To zwarta sytuacja. To RGB i w rozwoju rzeczowym. Rzeczywistość świata jest doskonała. Następną rzeczą, którą wiesz, będzie wszystko w porządku. Czas wysyłki z pierwszej w Chinach w jedną stronę do Larissy. I trochę dla Sotiris, który chce mojej pomocy!!! To jest bardzo duży rozmiar. To RGB i jest bardzo piękny. Cena produktu jest całkiem dobra. Brązowe przełączniki są naprawdę dobre. Czas wysyłki z Chin tylko jeden tydzień do Larissy. I dziękuję Zbawicielowi za otwarcie moich oczu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Testowałem tę klawiaturę przez 2 dni Jestem naprawdę pod wrażeniem tej klawiatury, jest to najlepszy tani z opcji klawiatury premium dostępnych na rynku dla miłośników RGB, Jestem trochę zdezorientowany, Altho to świetnie wyglądający przypadek, ale rzecz w tym, że może się wyginać, jeśli to zrobisz, nie zrobiłem tego w filmie. Również nie zapomnij modyfikować stabilizatory i przełączniki smaru zajmie to trochę czasu, ale warto. Proponuję, aby przejść do tej klawiatury, przegląd przyszłych produktów od nich na YouTube. Poza tym nie sponsorują mnie na ten ;) Miłego dnia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Paczka przyszła bardzo szybko z Hiszpanii. Klawiatura sama w sobie jest niesamowita. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Były też klucze, ściągacz włącznik i mały pędzelek w pudełku. naprawdę polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 278
    • Ft18 253
    • Ft11 282
    • Ft18 585
    • Ft20 908
    • Ft21 240
    • Ft17 257
    • Ft11 282
    • Ft18 983
    • Ft11 614
    • Ft23 232
    • Ft14 602
    • Ft13 606
    • Ft20 444
    • Ft13 274
    • Ft11 946
    • Ft15 929
    • Ft19 913