Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(90)
    • 5 Gwiazda(75)
    • 4 Gwiazda(14)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2023

    Myślałem, że kupuję zegarek, ale dostałem do niego ładowarkę. Czy to właśnie dostarczył sprzedawcajQuery111305447364556401972_1674962701326?

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2022

    Inteligentny zegarek! Piękny wygląd i wygląda dość łatwy w użyciu. Jeden dla mnie i jeden dla moich dzieci. Przekonamy się po miesiącu użytkowania. Jeśli się martwić, nie omieszkałbym tego zgłosić tutaj. Dzięki 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2023

    mój produkt przybył tarty ⚠️ jedyna rzecz, wszystko inne działa doskonale, to wspaniałe prace w stu, polecam go nie więcej wymaga Banggood, abyś starannie zapakował produkty, ponieważ zegarek jest tarty ⌚ jest dla mnie dziewczyną, ale stamtąd wszystko jest w porządku dzięki Banggood jest czymś Acer o tym, aby moje inne zakupy nie były złe zawsze tak, jak uczestniczyli z życzliwością i szacunkiem i zawsze rozwiązywali moje problemy z moimi pakietami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2023

    tylko inteligentne ładowarki zegarka bez opisu w wyborze produktu, że otrzymasz tylko ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2023

    SmartWatch przybył dobrze zapakowany materiał wysokiej jakości przybył na czas, ale zatrzymał się w urzędzie celnym i został opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2023

    Dobry zegarek na Androida Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2022

    Dziękuję..........

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2022

    produkt przybył tarty, podczas pakowania uszkodzony za pomocą blokady paska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2022

    Używaj go już od kilku miesięcy. Żywotność baterii jest łatwo miesiąc. Funkcja ciśnienia krwi nie istnieje. Sleepmonitor niestety nie jest zbyt dokładny. Ogólnie bardzo dobre.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2023

    To świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$27.99
    • US$79.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$59.99
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$45.99
    • US$61.99
    • US$19.99
    • US$38.99