Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(180)
    • 5 Gwiazda(156)
    • 4 Gwiazda(15)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2022

    Buen teclado, de buena calidad. Me gustó el sonido de las teclas y el rgb. Solo una cosa y es que llegó un poco mal ensamblado, pero solo faltó ajustarlo y eso fue todo; nada que afecte realmente. (primeras 2 fotos en las que se ve que vino casi abierto y la última ya del teclado en sí). En general muy bueno, lo recomiendo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Wszystko w doskonałym stanie, doskonała klawiatura. Więcej niż oczekiwałem, dobre ciało, dobre osiągi. Bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Keybaord jest naprawdę dobra jakość pochodzi z 2 dodatkowych przełączników, kluczyk i wciągnik (metalowy przewód jeden) niesamowite opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.). Przybyłem dość szybko, nie byłem opodatkowany Wyśmienita konstrukcja!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Specyfikacje klawiatury: - Przełącznik Gateron czarny - Pełen system RGB (ang.) - 3/5 pin do hot-swapp To moja pierwsza mechaniczna klawiatura. Pakiet przybył wcześniej niż planowano w aplikacji, co jest świetną rzeczą. Pudełko było trochę pomarszczone, ale klawiatura była w świetnym stanie. Używam go od około 3 tygodni, do tej pory bez problemów. Tryb przewodowy jest szybki, bezprzewodowy (zarówno 2.4ghz, jak i bluetooth 5.0) jest szybki również w przypadku gier. Żywotność baterii wydaje się być dobra do tej pory, chociaż używam trybu bezprzewodowego tylko z wyłączonym RGB, aby przedłużyć żywotność baterii. Nie jestem pewien, jak długo potrwa żywotność baterii, jeśli używasz bezprzewodowego z włączonym RGB. Demontaż był trochę bolesny, usunięcie sprawy wydawało się, że go złamię, więc spędziłem jakieś 20 minut na zastanawianiu się, jak wyjąć pokrętło głośności i górną osłonę. Próbowałem rozebrać sprawę małym śrubokrętem, skończyło się na tym, że zrobiłem małe zadrapanie. W końcu udało mi się go rozmontować, nałożyć styropian, by trochę stłumić dźwięk, i poskładać go z powrotem, co było o wiele łatwiejsze, niż rozłożenie go na części. Stabilizatory są w porządku dla wstępnie zbudowanych, polecam smarowanie lub uzyskać lepszy, jeśli masz dodatkowy budżet / czas choć. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetna mechaniczna klawiatura jak na pierwszy raz jak ja. Miałem kupić części osobno i zbudować je sam, ale różnica w cenie była dla mnie dość znacząca, więc zamiast tego kupiłem ten wcześniej zbudowany. Nie żałuję zakupu, jestem zadowolony z klawiatury, a na pewno polecam go komuś, kto szuka swojej pierwszej klawiatury mechanicznej, lub po prostu „budżetowy". Może zaoszczędzić i kupić czarną wersję zrobić mój pierwszy hehe budowy hehe....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2023

    Bardzo dobra klawiatura. Ma bardzo dobrą wagę, a przełączniki brzmią super (Gateron blacks). Keycaps są dokładnie tym, czego chciałem. Kolor klawiatury jest znacznie lepszy niż na zdjęciach i wreszcie dotarł 5 dni wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2022

    Najlepsza klawiatura, jaką kiedykolwiek testowałem, osobiście jest o wiele piękniejsza. kolory są żywe, a diody są mocne. POLECAMY I BARDZO!!!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Bardzo wygodne z lepszej jakości niż się spodziewaliśmy. Bardzo mi się podobało, trzeba dokonać pewnych poprawek oprogramowania znalazłem go z innym modelem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2023

    Świetne doświadczenie z klawiaturą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2023

    Długi klawisz wciśnięty i Perfect Mechanical czuć. Spodoba ci się, jeśli uda ci się ominąć kombinacje kolorów. Uwielbiam to, bo lubię combo kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$89.99
    • US$49.99
    • US$50.99
    • US$98.98
    • US$49.99
    • US$99.99
    • US$51.99
    • US$49.99
    • US$72.99
    • US$34.99
    • US$49.99
    • US$118.99
    • US$79.99
    • US$99.99
    • US$84.99
    • US$85.99
    • US$14.59