Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(502)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(502)
    • 5 Star(415)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Bardzo ładny budżet niestandardowa klawiatura, szum wielu osób, które mają tę klawiaturę lub TM680 dla budowania budżetu jakości jest legalny. Świetne w tej klawiaturze są: 1. Łączność w trybie tri-mode (2.4GHz do gier bezprzewodowych, Bluetooth do łatwego przełączania między wieloma komputerami, a także tryb przewodowy, aby ładować klawiaturę, gdy nadal możesz go używać) 2. Hot-swap, 5 pinów, północna dioda LED 3. Dobre stabilizatory, są wstępnie smarowane i mają bardzo mało grzechotników 4. Pianka między płytą PCB i płytą górną 5. Wszystkie plastikowe etui, ale bardzo trwałe, a niektórzy ludzie uważają, że plastikowa obudowa może produkować lepszy dźwięk 6. RGB, jakiś stopień mapowania kluczy, makro, dostosowywania poprzez oprogramowanie 7. Oczywiście, że to jego cena. Z niektórymi modding może brzmieć i czuć się bardzo miło Kilka uwag, które można zauważyć: # Biały kolor dla diody LED ma tendencję do jasnofioletowego, nie czysto białego # Chociaż oprogramowanie pozwala zdefiniować do 10 warstw mapowania kluczy, wydaje się, że nie ma funkcji, która pozwala na podłączenie lub aktywowanie układu w locie. Aby skorzystać z tych 10 warstw, będziesz musiał je przełączyć za pomocą oprogramowania. Chciałbym je dodać możliwość przełączania / aktywacji warstwy, po prostu trzymając kombinację klawiszy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonały produkt, chociaż pudełko było z niewielkimi wgnieceniami z transportu zawartość była nienaruszona, przyszła klawiatura, wyciągarka, która jest również ekstraktorem przełącznika, oprócz złącza, aby połączyć go za pomocą wifi. Klawiatura przynosi bardzo dobre stabilizatory serii, które prawie nie brzmią, kabel typu c jest ocynkowany i wydaje się być bardzo dobrej jakości, RGB jest dość zauważalny w klawiszach, ale nie tyle w bokach, pokrętło działa idealnie. Może jedyną złą rzeczą, jaką znalazłem na klawiaturze jest to, że to, co robi jako blaknięcie lub stanie jest białe i trochę koliduje z czarnym na zewnątrz. Przy okazji moje przełączniki to 3-pinowa sieć róża Akko w razie wątpliwości, które są kompatybilne.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Naprawdę dobry zestaw na gołe kości, dość wytrzymały, mimo że jest cały z tworzywa sztucznego. Polecam dodać piankę między pcb i etui, ponieważ może brzmieć naprawdę pusto, jeśli nie. Ogólnie to świetny produkt, jedyną rzeczą, którą wymieniłbym jest pokrętło, ponieważ jest to naprawdę tanie. Poza tym, nie narzekam. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Naprawdę kocham tę klawiaturę za cenę, akcje są doskonałe w porównaniu do tego, co widziałem ludzie dostają z tym klonem klawiatury, TM680. Brzmi pięknie z klawiszami xda i żółtymi bramkami, RGB jest całkiem dobry, ale trochę trudno zobaczyć, chyba że pokój jest całkowicie ciemny, ale to prawdopodobnie dlatego, że mam bardzo grube breloczki (zestaw miodu x mleko). Łączność bluetooth jest doskonała, a także pochodzi z dobrej jakości kabla i USB Dongle. Moim jedynym problemem jest to, że stopy są nierówne, więc klawiatura się chwieje. I tak chciałem zmodyfikować planszę, ale nie jestem pewien, jak to naprawić, ponieważ stopy gumowe są wbudowane, a nie regulowane. To bardzo irytujący problem, ale poza tym uwielbiam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Klawiatura przyszła w 26 dni. Skrzynka dotarła w stanie „kabażu", na szczęście klawiatura nie została uszkodzona. Pierwsze wrażenie: Podoba mi się, że jest trochę cięższy, chociaż nie sądziłem, że tak będzie. Plastik jest bardzo wysokiej jakości, nie jest bałaganem. Pokrętło działa fenomenalnie zarówno pod ciśnieniem, jak i przy skręcaniu, również bardzo dobrej jakości. Klawiatura jest doskonała! Oprogramowanie nie jest idealne. Specyfikacje: Keycaps: Park Narodowy XDA Keycaps Przełączniki: Gateron Żółty przełącznik liniowy Pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Ta deska jest absolutnie niesamowita!! To moja pierwsza budowa i chciałem zacząć od czegoś prostego. Klucze wymiany na gorąco, z 6,25 spacjami, które łatwo przystosować. Zainstalowałem przełączniki Blue Gateron na tej tablicy i brzmią świetnie. Światła są żywe i każdy klucz jest oświetlony indywidualnie, jest mnóstwo jasnych oświetleń i w ogóle solidny wybór na deskę! Można go używać przez Bluetooth oraz przez kabel USB c (który jest dołączony do pudełka), można również wyciągnąć klucz i odbiornik klawiatury w polu zbyt. Bardzo zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Przejrzałam wiele postów w Bang-good i Reddit, aby zdecydować się na zakup tego zestawu. Ale po wybudowaniu, myślę, że zamiast tego mogę dostać TM680. To samo, ale lepsza cena.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetny zestaw na początek naprawdę polecam, chociaż polecam zainwestować w piankę akustyczną lub po prostu użyć pianki do pakowania, aby stłumić dźwięk, ponieważ jest trochę pusty.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Całkiem dobry zestaw nagie kości, wytrzymały, nie wydaje się, że jest wykonany z plastiku! Dźgnięcie jest wstępnie rozłożone, RGB jest dość uspokajające. Nie mogę przestać polecać go wystarczająco! Jest to idealna klawiatura w tej cenie!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Kupiłem biały kolor, ale nie było go na magazynie, więc dali mi czarny na życzenie. Wysyłka była bardzo szybka (zamówiona 14/10 i otrzymała ją 7 dni później). Obecnie czekam na moje przełączniki, ale sprawa jest dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.34
    • US$46.99
    • US$69.99
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$54.14
    • US$62.99
    • US$58.99
    • US$46.99
    • US$38.99