Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    jest bardzo łatwy w użyciu... Wygląda świetnie i myślę, że będzie działać bardzo dobrze... Zamówiłam go w CZ i przyjechała do Austrii w ciągu 3 dni!!! Moduł idealnie pasuje do Fatshark V6

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • KrisAmp
    PH
    04/01/2021

    Zajęło prawie miesiąc, aby dostać się do Filipin ze względu na kolor nie był dostępny. Ale obsługa klienta była bardzo pomocna, ale po tym, jak poprosiłem o zmianę koloru. Zamontowałem je na moim Fatshark postawa V5, idealnie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Działa świetnie. Jedna rzecz Kiedy wkładasz gogle do torby, wiatrak naciska z boku, zauważyłem, że nie obraca się na metalowej tarczy i zaczął się kręcić głośno, więc wyciągnął go trochę bardziej i spokojnie działa normalnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładne opakowanie, wysokiej jakości materiały i szybka dostawa, co może być lepsze... Nie mogę się doczekać, aby przetestować gogle na moim cyfrowym Fpv przez adapter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Jestem bardziej niż zachwycony, dostawa z CZ!! Absolutny top, który mogę tylko polecić. Dostarczenie w ciągu 3 dni roboczych....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Brakuje do wypróbowania wszystkiego ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Najlepszy moduł, nie próbowałem, ale wygląda słodko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobre opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Całkiem dobry odbiór i idealnie pasuje do gogli! Całkowita satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonały produkt. Pierwsze testy okazały się świetne. Nadal muszę sprawdzić inne opcje. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft168 833
    • Ft7 356
    • Ft9 554
    • Ft6 021
    • Ft11 771
    • Ft5 393
    • Ft8 827
    • Ft104 732
    • Ft8 458
    • Ft5 884
    • Ft47 781
    • Ft4 775
    • Ft27 393
    • Ft5 065
    • Ft5 154
    • Ft146 218
    • Ft3 982
    • Ft89 403