Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2022

    Jakość 100% Dostawa do Niemiec w ciągu 3 dni z magazynu w CZ. Opakowania absolutnie wysokiej jakości. Profile aluminiowe, śruby oraz opakowania i płótno na najwyższym poziomie. Konstrukcja jest dobrze przemyślana, a napięcie tkaniny jest doskonałe. Tutaj nie ma absolutnie na co narzekać. Obraz jest typowy Fresnela bardzo jasne i ma mnóstwo ciosu. Pochylenie gorącego punktu można nieco zobaczyć, ale w trybie filmowym jest to nieistotne. Bardzo polecam 👍🏼

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2022

    Najlepszy ekran 100 "można atm! :) Lepszy wybór niż lokalne dostępne ekrany za 1k$

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2022

    Cześć, to płótno jest na najnowszym rozwoju. Części są całkowicie włączone, a montaż działa świetnie z 1 osobą. Wszystko zostało przemyślane przez producenta. Dostawa pochodziła z Czech bez podatku do Niemiec i była tam w ciągu 3 dni. Niesamowite! Opakowanie jest absolutnie wyjątkowe. Nic nie może się stać z samym płótnem, ponieważ zostało ono nawinięte na wyjątkowo wytrzymałą plastikową rurkę i umieszczone w większej kartonowej tubie i trzymane w pozycji środkowej w lewitacji bez kontaktu z plastikowymi pokrywkami. W ten sposób niezawodnie unika się punktów nacisku i linii nośnych na skomplikowanej i wrażliwej powierzchni. Naprężenie nie jest już wykonywane za pomocą sprężyn, ale za pomocą śrub. Działa to bardzo bezpiecznie, regulowany i wygodny. Funkcja projekcji Fresnela działa bardzo dobrze. Ekran wydaje się raczej ciemnoszary bez obrazu. Powoduje to bardzo atrakcyjny poziom czerni nawet w świetle dziennym. Muszę nawet zmniejszyć kontrast projektora LG Vivo Max, w przeciwnym razie obraz wydaje się przesadzony. Należy się jednak spodziewać znacznego ograniczenia kąta widzenia. Z 60 stopni w lewo i w prawo, nic się nie dzieje. Nie ma więcej niż 60 ° w sumie, z krawędziami obrazu li. i prawo już oglądane pod kątem. Ale kto chętnie siedzi bokiem do osi centralnej... Radzę wszystkim zainteresowanym, aby kupić tak długo, jak cena jest tak tanie. Dzięki tej cenie wszyscy dostawcy działający w Niemczech zostają wykluczeni z akcji. Nawiasem mówiąc, o ile mi wiadomo, na całym świecie jest tylko dwóch producentów tego płótna. Tajwan i Kanada. Pod tym względem prawdopodobnie wszyscy dealerzy oferują prawie ten sam produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2023

    The product itself is brilliant. Packaging and installation was unexpectedly good and easy. Most of the screws were preinstalled so it was clear how and where to use them. This was also a disadvantage. The rods were already placed in the frame and loosened during the transport. Hence, they were all over the place and hard to find. Having said this, it's unclear whether the screen itself was broken or whether this happened during the transport. It was so well packed, I can't imagine it was the transport though, which was bad in other terms. The edge had a crack. I'm a bit worried this might spread. It almost entirely vanishes behind the frame. However, knowing it's there makes this a bummer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    Naprawdę dobry produkt, ale z kolei. Opakowanie: Bardzo wytrzymałe opakowanie. Duże, wytrzymałe pudełko kartonowe, z indywidualnie zapakowanymi częściami. Właściwie duży plus, jeśli wszystkie małe czarne klipsy montażowe nie były luźne w opakowaniu. Ponadto śruba w systemie regulacji ramy została poluzowana i dlatego była również otwarta w opakowaniu. Po otwarciu paczki niektóre wypadły, inne leżały między styropianowymi wnętrznościami. Ale w końcu wszystkie części były kompletne. Ustawienie było naprawdę łatwe. Dzięki dobrym instrukcjom (angielski) kwestia około 1 godziny. Zawieszenie można doposażyć o ok. 30cm wysokości i ok. Dostosuj 5 cm szerokości. Co sprawia, że wszystko jest o wiele łatwiejsze. Myślę, że jest naprawdę dobry. Pomiar centymetra na półkach znacznie ułatwiłby równomierną regulację obu stron. Jakość obrazu: Przysmak w połączeniu z moim Hisense PX 1 Pro. Świetne kolory, dobry kontrast i dobry obraz nawet w świetle dziennym. Punkt widzenia nie jest tak dobry. Ale trudno jest siedzieć przed ekranem w normalnym pokoju, choćby ze względu na ogromny rozmiar ekranu. Jestem w pełni zadowolony i kupiłbym je ponownie i ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    Niklowe +++ Polecam +++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2023

    Podobało mi się to tak bardzo, że ma wysoką jakość, cena jest niska tutaj na tej stronie - aplikacja również.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2023

    Naprawdę dobrze zapakowane. łatwe do zbudowania i zainstalowania. Jestem naprawdę zaskoczony jakością produktu. Więcej niż szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2022

    Ten ekran byłby idealny w tej cenie. To wszystko, co możesz zrobić. Dlaczego miałoby być....niestety, jest też halo w środku na dole niektórych scen dla mnie.Jasne sceny. Ale dzięki Bogu nie bardzo rozpraszające więc ekran został zachowany. Obraz w połączeniu z LG 715q jest absolutnie szalony. Genialny. Prawie pięć gwiazdek ⭐⭐⭐⭐ Dostawa absolutnego hitu... dostawa w ciągu 5 dni 👏👏👏👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Ten ekran wypełnia częściowo to, do czego został opracowany. Jakość jest, a jeśli wynik jest przekonujący, minus psuje całą satysfakcję... a mianowicie, „gorący punkt" w dolnej części ekranu, który jest bardziej widoczny na niektórych scenach, pogarsza bardzo dobre pierwsze wrażenie. I to pomimo wszelkich możliwych prób dostosowania. Szkoda, bo w połączeniu z Fengmi C2 Formovie, doświadczenie byłoby prawie idealne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$52.79
    • US$24.62
    • US$25.19
    • US$13.76
    • US$93.59
    • US$52.99
    • US$259.99