Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Το αμαξάκι είναι σούπερ. Γερή κατασκευή και πολύ όμορφο. Το τηλεκοντρόλ δουλεύει άψογα αλλά η μπαταρία κρατάει περίπου 10 λεπτά. Το καλό είναι ότι έχει 2 μπαταρίες και έτσι η διάρκεια είναι ικανοποιητική. Η σχέση ποιότητας τιμής είναι πολύ καλή.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Zbyt długo mi to zajęło z powodu zmiany misji, ale w końcu się pojawiło i było warto. ... Miła i dobra gra?! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. On robi dużo tego. Zwlaszcza ta mala...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Классная машинка. Ребенок в восторге. Едет в разных направлениях. Можно с звуковыми эффектами, можно без них. 2 Аккумулятора с зарядкой от USB, хватает чтоб машинкой наиграться. Есть еще имитация выхлопа, водяным паром. В общем, машинка прикольная!!! Недостатки: шумные колеса, так как полностью пластик. Маленький клиренс - может на пузе застрять переезжая через препятствие. Доставка: ну так себе. Конечно, попали еще на новогодние каникулы. Короче долго доставляли. Заказывал два товара в одно время, так другой товар прибыл на неделю раньше, чем эта машинка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przyszla dobrze i kurierka. Istnieją dwa akumulatory wielokrotnego ładowania. Samochód nie ma usterki, działa najbardziej niezawodnie, a atmosfera dodaje również efekty dźwiękowe. Mogę tylko polecić ❤

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    It’s nice, a great gift for kids. It lights, has 3 songs on demo mode and has a great smoke creator (the smoke made from the water you put inside is not hot, but cold). Very funny toy! Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Ładny samochód. może być używany jako nawilżacz powietrza 🙂 chcę zamówić kolejny konkurs z moim wnukiem. Najpierw musisz odkurzać podłogi, aby włosy nie wietrzały. Bangud lubi, w przeciwieństwie do Aliexpressu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Zamówione w dniu 27 grudnia 2021 r., zamówienie wysłane w dniu 30 grudnia 2021 r.Otrzymane pakiet 7 stycznia 2022 r., więc bardzo szybka wysyłka, szybciej niż niektóre indyjskie krajowe zakupy. Produkt dotarł bezpiecznie zapakowany i w dobrym stanie fizycznym, związany w folię bąbelkową. Działa zgodnie z reklamą.10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Bardzo dobry produkt za taką cenę. Poczuj solidną i dobrą jakość wykonania. Moje dzieci uwielbiają tę zabawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Najlepsza zabawka kiedykolwiek, kocham to i po prostu próbowałem przed Bożym Narodzeniem, aby sprawdzić, czy to działa i nie zawieść mojej córki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    машина огонь. ездит вперед, назад, в бок, на искосок. светятся колеса. издает звук. заливаешь водой выходит пар.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$60.99
    • US$100.99
    • US$58.99
    • US$92.99
    • US$85.99