Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2022

    Dron dotarł na miejsce. Jak na razie jestem zadowolony z jego wyników. Ponad 2 km bez rozłączenia. Można również zobaczyć jakość zdjęć i wideo. Ale oczywiście trzeba uważać, bo dron nie ma czujników. Zwłaszcza przy użyciu funkcji automatycznych, takich jak Waypoints lub smart track, należy wcześniej rozważyć tor lotu. Jestem z niego bardzo zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    Doskonały dron, bardzo dobry stosunek jakości ceny. Dobra stabilność, siła, autonomia i zasięg, ma bardzo silny sygnał. Zalecam zakup polecenia wyświetlacza ma moc 2x większą niż oryginalne polecenie. Pojedynczy defekt, brak czujników kolizji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2022

    Produkt jest w doskonałym stanie. Sprzedawcy polecają. Zamówię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    Do tej pory kocham drona, latanie jest niesamowite i jest naprawdę dość szybkie i kontroluje naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Doskonały produkt, tylko prawie 1 miesiąc do wysyłki, po wysyłce q, dotarł w 23 dni!!! Banggood mógł wysłać mi baterię d toast za opóźnienie w dostawie!!! nadal akceptuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Początkowo było pewne zamieszanie w związku z moim adresem pocztowym, a to doprowadziło do bardzo długiego czasu dostawy. Aby przyspieszyć dostawę, wysyłają go drogą powietrzną bez dodatkowych kosztów, a ja mam teraz mojego drona. Przyjechali doskonale zapakowani i dziękuję Banggood za pomoc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Ten dron jest po prostu najlepsza jakość obecna cena, na górze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Szybka wysyłka produktu przybyła Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Wszystko jest w porządku, dostawa do potomka, nie żałować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Nie, nie, nie, nie. - Niezle zapakowane. Zadanie się odbędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$969.99
    • US$303.99
    • US$115.99
    • US$749.99
    • US$229.99
    • US$339.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$30.99
    • US$156.99
    • US$99.99
    • US$219.99
    • US$209.00
    • US$115.99
    • US$78.99
    • US$219.99
    • US$359.00
    • US$152.99