Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(302)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(302)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Wszystko w porządku. Szybko wysłali z Czech, zamówiłem w poniedziałek wieczorem, a w sobotę był już w inpost, dostarczony w poniedziałek. Dron jest zajebisty, aplikacja nie ma blokad że gdzieś nie puści jak DJI, latam gdzie chcę. Małe opóźnienie w transmisji, precyzyjne sterowanie, mega nagrywa w nocy i skurczybyk jest szybki. Ucze się nim latać, ale nie jest to takie trudne jak mi się wydawało. Ostrożność i zdrowy rozsądek. Pozdrowienia z Wrocławia🇵🇱

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Ogólnie jest to doskonały quad w swoim przedziale cenowym. Dobra ulotka, ładna jakość wykonania, przyzwoita kamera i funkcje bogate. Kamera musi być regulowana w zależności od środowiska, aby uzyskać dobre wyniki. Gimbal działa dobrze, ale w niektórych przypadkach, gdy quadcopter robi ostry zakręt, to daje zasięg sterowania i siła sygnału są bardzo dobre, osiągając kilka kilometrów. Jakość transmisji obrazu jest również bardzo dobra. Jednak gdy jest zablokowany, sygnał transmisji obrazu szybko się zmniejsza. Żywotność baterii zgodnie z oczekiwaniami, waha się od 22 do 28 minut, w zależności od zastosowania i warunków. Testowany za pomocą starego telefonu HUAWEI Y6 2017 i ASUS Zenpad 10 tablet i działa bezbłędnie z obu tych urządzeń (zwróć uwagę, że starsze urządzenia prawdopodobnie spowoduje opóźnienie). Ponadto firmware aktualizuje się poprawnie. Na koniec chciałbym zasugerować, aby owinąć pudełko materiałem ochronnym przed wysyłką, ponieważ mój przyszedł z uszkodzonym gimbal stałym blokiem (patrz załączony rysunek nr 5). Na szczęście nie wpływa to na jakość obrazu aparatu.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    great bird, very fast, and great flyer, I use on the oregon coast, in high wind ,no problem 😀, good video, and low light, pics, 40 mph bird ! love it!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Super szybka dostawa z magazynu UE w Czechach. Minęły tylko 3 dni od zamówienia do przybycia do mojego mieszkania. Dron dotarł w jednym kawałku. - Karton był zapieczętowany i nieuszkodzony - Bateria była nieco ponad 60% naładowana ( Co jest świetne ze względu na trwałość baterii i przechowywanie.) - W podręczniku wszystko jest dobrze opisane w języku angielskim, ale łatwe do zrozumienia, w przeciwnym razie polecam szukać instrukcji w Internecie! W sumie to świetny dron!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Zamówione 3 czerwca, przyszedł w dniu 20 czerwca, nie ma obowiązku, zestaw jest kompletny, nawet z okładką na aparacie, pudełko prawie ścigało się na rogu, nie próbowałem latać, i tak, wszystko jest włączone, aktualizowane i działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Delivery from the Czech Republic is very fast and transparent. The box was packed only in a plastic bag, it was slightly damaged. The drone is working.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Dziękuję za ten produkt. (ang.) Wyglądasz o wiele ładniej i elegancko niż myślałem. Poprosiłem o dodatkową dostawę, bo śmigło zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Świetny stosunek jakości do ceny, ma prawie wszystko, czego potrzebujesz. Niestety przybył w uszkodzonym opakowaniu i bez przyzwoitej okładki gimbal, więc daję mu 4 gwiazdki. ogólnie świetny dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Wspaniały latający dron, zasięg jest, bardzo, bardzo długi czas lotu, byłem na 5,5 km i miałem 72% mocy, w wietrze na plaży !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Dzień dobry, pani doktor Dziękujemy za szybką wysyłkę, dostawę w ciągu 5 dni, doskonały. X8 SE wygląda bardzo dobrze i wygląda dobrej jakości, Pozostaje próba.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$16.99
    • US$259.99
    • US$18.99
    • US$79.99
    • US$14.99
    • US$259.00