Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(504)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(504)
    • 5 Star(487)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    Ta TAPE jest koniecznością, dla każdego, kto chce poważnie budować pakiety akumulatorów. Wszystkie fabryki, baterie Lipo, mają taśmę nad terminalami, aby zapobiec stopieniu się termicznego. Pomoże to również zapobiec sortowaniu, jeśli i gdzie kable są na kolanach, jeśli są na ciepło. Korzystanie z tej taśmy sprawia, że, wszystko runda lepszy pakiet baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    /Zrozumiałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Paczka dotarła szybko i w porządku. Przesyłka została dostarczona do twojego domu! Jestem bardzo zadowolony ze sprzedawcy! Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2016

    Качество хорошее, температуру держит, не плавится. Пришел в мягкой упаковке, но повреждений самого скотча не обнаружил. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2018

    Немного дороговато но надеюсь это того стоит. Клейкость не супер но пойдёт. Если разогреется немного думаю будет лучше. Доставка в Украину быстрая около 2-х недель НО все немного портит доставка по Украине (" Мист экспресс") ещё неделю пролежало в офисе доставки. В целом заказом доволенпродавец отправил заказ сразу после оплаты. Продавца рекомендую! Спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2017

    Many uses for any and all high heat tapes, since they are not frequently available. Unfortunately I have not had the chance to test this tape, neither for its adhesive, not for its high temperature tolerance, nor for all-round durability. However, it appears to be of high quality, and I suspect its performance will meet all the features in the description. At worst, if it totally fails, you have only lost $ 5 to $ 10 Toronto, Canada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2017

    Good quality and perfect deal. Usefull when a hot area need to tape down or need to separe electric contacts, cables.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Came quickly, and the tape is what it says on the box: decent kapton tape and I used it for both lipo battery isolation and 3d printer surface adhesion.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Po pierwsze, Banggood ma świetną obsługę klienta, odpowiadają szybko, i są bardzo pomocne, Dzięki! Przedmiot otrzymany dość szybko, dokładnie tak jak opisano, świetna cena, będzie ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.20
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$5.99
    • US$9.23
    • US$20.78
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$4.99
    • US$16.99
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$7.99
    • US$6.99
    • US$31.17
    • US$10.38
    • US$0.59
    • US$29.99