Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Świetna kurtka, wygląda bardzo stylowo. Ogrzewanie działa bez reklamacji, istnieją trzy tryby. Czerwony to maksymalna moc, bardzo gorąca. Niebieski to średnia moc, a zielony to minimalna moc. Krawiectwo żakietów jest dobre, nici nie wystają. Wewnątrz ciepła podszewka, nawet bez ogrzewania kurtka jest dość ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Według inspekcji jakość szycia bez zarzutu: szwy są schludne, spód kurtki, kaptur i rękawy są wykonane z gumy, więc ciepło jest absolutnie nie do stracenia. Капюшон się ociąga. Boczne kieszenie są na wężu. Istnieją dwie ukryte kieszenie: jedna na wężu (w nim i banku mocy łączy się), druga - bez zamykania. Na przykład lepiej jest grać w golfa. Jest dość gorąco na szyi. Krawiectwo jest równe, kierunek „stogan" jest wykonany przez poziome paski. Wspaniały zakup dla miłośników lekkiej, a jednocześnie ciepłej odzieży. Rozmiar 4XL na brzuchu z OT 102 (brzuch) jest zamocowany normalnie, ale bliżej kurtki wychodzi do montażu, do noszenia - to lepiej, jeśli rozmiar większy. Działa w trzech trybach (zielony, czerwony lub niebieski).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wygrał kamizelkę, ładną kurtkę. Nie zgadując z rozmiarem, na moim wzroście 178cm i waga 65kg rozmiar 3XL jest duży, 2XL byłby w sam raz. Aby włączyć, musisz przytrzymać przycisk w natężeniu prądu przez 3-5 sekund, istnieją 3 tryby ogrzewania. Ale nadal jestem bardzo zadowolony z wygranej, kurtka jest ciepła)). Dziękuję moim przyjaciołom, którzy mi pomogli i banggood za tak świetne promocje 😘🔥🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zamówiony rozmiar 4XL. Mam 1,82 i ważę 78. - Nie jest zle. Bardzo lekki, praktycznie nieważki. Na wczesną wiosnę i późną jesień, jest idealny. Jak to będzie w zimie - jeszcze nie wiem. Ogrzewanie działa dobrze, jest to możliwe i będzie ciepłe w zimie. Wewnątrz znajduje się kieszeń na zamek błyskawiczny z kablem USB na zewnątrz do podłączenia do przełącznika. Ogrzewanie jest włączane przez naciśnięcie przycisku na klatce piersiowej przez długi czas. Kiedy ogrzewanie jest włączone, przycisk jest podświetlany w zależności od trybu ogrzewania czerwonym, białym i niebieskim światłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Спасибо, бэнгуд!!! Курточка замечательная! Лёгкая, тёплая, хорошо сшитая. Муж в полном восторге, давно такую хотел. Рекомендую к покупке, однозначно!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Rozmiar 4XL odpowiada europejskiemu mniejszemu XL. Zaleca się, aby najpierw ogrzać go na najwyższym poziomie, a następnie, aby utrzymać ciepło w niższym etapie. Najcieplej czuję z tyłu szyi, z tyłu i z przodu. - I wygląda to dobrze. Jestem z tego bardzo zadowolony. Za 30 dolarów udało mi się go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo zadowolony z kurtki dobrze ocieplającej, towary doradzają kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Kurtka jest ładna, ciepła i lekka. Na wadze 60 i wzrost 174, rękawy tylko, trochę zakrywają tyłek. - Może trochę za duży. Jest ciepło, są trzy tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Świetna robota, x cena zapłacona jest również bardzo gorąca tylko rozmiar mam XL Wziąłem na ich radę 4xl i ja pasuje... chociaż wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Kurtka działa bardzo dobrze i ogrzewa się w ciągu kilku sekund. Tylko przy rozmiarze trzeba uważać, jest to 2-3 liczby mniejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.04
    • US$10.12
    • US$12.69
    • US$10.92
    • US$18.99
    • US$6.92
    • US$31.99
    • US$29.69
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$23.09
    • US$32.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$12.64
    • US$11.49
    • US$16.16
    • US$199.99