Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(728)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(728)
    • 5 Star(615)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(21)
    • 1 Star(30)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2022

    Masażer wpływa na tkanki mięśniowe i wewnętrzne warstwy ścięgna. Zmieści się wygodnie w twojej dłoni. Obejmuje 4 dysze dyszowe. Masażer mięśni służy do zmniejszenia bólu mięśni, poprawy krążenia krwi, łagodzenia bólu stawów po ciężkim treningu lub długotrwałej pracy fizycznej. Efekt uzyskuje się poprzez wpływ na wewnętrzne warstwy ścięgien, tkanki mięśniowej i powięzi, które nie powodują bólu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    1.28.-án rendeltem,2.03.-án megérkezett.A postás a csomagot bedobta a teraszra,de a gép sértetlenül megúszta. Hiányolom a töltőfejet a csomagból. 3 órás töltés után kipróbáltam szerintem megfelelően működik, elég erősen és gyorsan üt. A tartósságát még tesztelem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Szybka dostawa (2 dni z Hiszpanii do Portugalii). Dobry produkt w tej cenie. Silnik nie jest najsilniejszy, ale działa doskonale, aby rozluźnić mięśnie i leczyć niektóre urazy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Świetny masażer. Ładunek trwa bardzo długo. Na czujnik ekranu. Włącza się z długim przyciskiem w środku. Prędkość może być zwiększona lub zmniejszona. Załączniki są łatwe do usunięcia i zmiany. Zawiera 4 dysze i przewód ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Nie jest źle, ale pojemność / moc baterii jest niska.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobry produkt, w przypadku, gdy otrzymasz promocję to jeszcze więcej, personel domowy bardzo go lubił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dobry produkt, jednak nie ma adaptera, aby połączyć się z prądem, przychodzi tylko kabel USB, jest trochę zepsuty na wyświetlaczu, ale bez uszczerbku dla jego funkcjonowania. Firma DHL bardzo skomplikowana, aby dostarczyć produkt do domu, dzwoniłem i wysłałem e-maile, aby zgłosić sytuację, ale już mam produkt do domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Jest zaskakująco silny i robi swoje! Ładuje się dość szybko i wygląda ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    To jest bardzo dobre dla mnie! Wiele różnych prędkości i mocowań. Gorąco polecamy! Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bateria nie wytrzyma długo, ale maszyna jest przyzwoita. Proporcja ceny odpowiedniego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.89
    • US$50.99
    • US$62.99
    • US$33.99
    • US$56.58
    • US$150.99
    • US$42.99
    • US$70.99
    • US$191.99
    • US$63.99
    • US$30.99
    • US$40.99
    • US$53.99
    • US$93.99
    • US$131.99
    • US$103.99
    • US$52.99
    • US$59.99