Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(439)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(439)
    • 5 Star(424)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    This tiny RC aircraft is absolutely incredible, with gyro-stability in 6axis, elevator/aileron/rudder/throttle control it really does fly like a full size acro, it struggles with knife-edge flight because the rudder travel is limited but you can do pretty much everything else with a full acro plane, I managed a hand launch and catch on my first flight. The fact it comes with its own transmitter but it can also bind to my tx16s is also fantastic! If you are looking for a trainer or first plane, then this is definitely your best choice. I think pro's will love it too as it can be flown in manual mode as well as beginner and medium modes too.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Wielki zakup naprawdę zadowolony właśnie przybył spróbować natychmiast w terenie przed wyjątkowym domem w trybie żyroskopu, który pozwala odzyskać samolot w dowolnym momencie bardzo stabilny nawet z wiatrem 30 km tylko problem jest tak silny i szybki, że ryzyko utraty go na wysokości w kilka sekund staje się Tak mały, by nie rozpoznać położenia skrzydeł. Doceniasz jakość samolotu mniej niż pół silnika naprawdę dobra.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt trwał dłużej, niż mi powiedziano po zakupie. Ale to jest Banggood. Przyleciała w świetnej formie i nie mogę się doczekać, by polecieć nim na moim F4U Corsair, który latam już od miesięcy! Te małe warbirds są niesamowite!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Buzz Lightyear uwielbia podnosić ten niesamowity samolot w górę, to jest NAJLEPSZY KUP!!! Nie szukaj dalej, kup to, nie byłbyś rozczarowany wydajnością tej maszyny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niesamowity lot dziewicy był w czasie burzy 25-35moh wiatry poradziły sobie z nimi bez problemu. Wspina się jak mofo w trybie eksperckim... Zmiana do 800mah nietoperzy dla 30-35min lotów

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Co za wspaniały samolot. Jeśli podobał ci się P51, spodoba ci się to. Posiada te same 3 tryby Tryb początkujący, pośredni i ręczny jak mustang i muchy tak samo świetne. Świetny samolot, którym można latać wszędzie. Tak stabilny, nawet przy jakimś wietrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Zamówienie otrzymane szybko, bardzo mi się podoba ten samolot, możesz latać w trybie pomocy lub wyłączyć go. Pochodzi z tej samej rodziny, co mustang P51 i korsarz. Możemy zrobić wiele figur latania, to jest naprawdę miłe, w skrócie polecam ten piękny T28 Trojan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doceniam zakup mojego samolotu T 28, który przyleciał w rekordowym czasie, z pewnością będę miał dużo zabawy z tym modelem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Jest bardzo stabilny i przyjazny dla początkujących i uwielbiam latać tymi Mini Samoloty RC. Jest bardzo wytrzymały i elastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    T28 trojan jest w tej samej rodzinie co FU4 corsair i P51 mustang, wszystkie trzy doskonałe 3D6G samoloty, kocham to. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$79.99
    • US$78.62
    • US$109.99
    • US$270.13
    • US$23.99
    • US$109.99
    • US$114.99
    • US$109.99
    • US$149.49