Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(62)
    • 5 Gwiazda(56)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Szybko i szybko zostały dostarczone. Wykonanie jest naprawdę dobre na pierwszy rzut oka tylko początek nad załączonym linkiem można uratować siebie. Po kilku próbach rozpoczyna się (igła 2,5-3 obrotów otwiera) i musi być powtarzana jeszcze raz. Zamierzam zacząć przebudowy i dostosować się do mojego modelu dzisiaj. Więcej zdjęć do pokazania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Silnik jest mniejszą repliką silnika „Deuz Mah", silnik działa bardzo dobrze, gaźnik jest trochę wrażliwy Ale z odrobiną cierpliwości, może być bardzo dobrze przystosowany. Dodać 1-2 krople oliwy lub więcej WD40 do benzyny i smarować tłok. W Niemczech używa się spirytusu pralki lub spirytusu osikowego. W przeciwnym razie gaz zapalniczek może być również użyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Przybyła w 9 dni po tym, jak zamówiłem. Ponieważ jest wykonany z mosiądzu i stali nierdzewnej, jest ciężki pomimo małych rozmiarów. Użyłem białej benzyny Colemana zamiast benzyny, ponieważ ma mniej zapachu i sadzy i ma lepszą zdolność startową. Na wszelki wypadek, dodałem 5% oleju Honda. Mogę go łatwo uruchomić od elektrycznej wiertarki z dołączonym adapterem. Przepustnica była wolna, a silnik działał przez około 30 minut. Dobrze kompresję uzyskano, biegając wokół trzech zbiorników w ramach operacji włamania. Jest to bardzo dobrze wykonany mini silnik OHV. Przy okazji, pojemność zarówno zbiornika chłodzącego jak i zbiornika paliwa wynosi około 10cc. Jeśli nuda 13mm i zapalnik 12mm napisany w instrukcji są prawdziwe, to myślę, że silnik ma 1,6cc zamiast 2,6cc.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Towary dotarły w dniach 20-mar-2021, 10 dni po złożeniu zamówienia. Doskonałość w czasie poprzedzającym porównanie do podobnego produktu, który ma prawie taką samą cenę na innych sprzedających online. Silnik działa dobrze przy pierwszym starcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Witaj ^.. mimo, że jest mały, jest ciężki i potężny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2022

    Szybka wysyłka pakiet otrzymany z wyprzedzeniem.Myślę, że kupuję więcej tych silników..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo ładny silnik, oparty na silniku Deutza. Różnica: Deutz jest silnikiem Diesla, ale ET5 firmy Każdyine działa na benzynie. Zgodnie z instrukcją silnik rozpoczął się przy drugiej próbie po otwarciu gaźnika tylko trochę. Nie było konieczne dostosowanie zaworu igły. Silnik pracuje ładnie od około 800 do 2000 obr./min (bez obciążenia). Dla jasności: silnik ten nie jest silnikiem Stirlinga, ale właściwym 4-suwowym silnikiem benzynowym z odpowiednią świecą zapłonową i zapłonem magnetoelektronicznym. Wyporność wynosi 1,6 cc, a NIE 2,6 cc, jak podano w kilku opisach. Ostatnia, ale nie mniej ważna: bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Ładny przedmiot, bardzo szybka wysyłka, AAAAA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dzień dobry. Dziękuję za zaufanie, a paczka jest dobrze zapakowana i czysta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$279.99
    • US$14.99
    • US$36.99
    • US$57.99
    • US$12.99
    • US$273.99
    • US$27.99
    • US$399.99
    • US$10.99