Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2022

    Nie przegap tego wózka z powodu fałszywej prędkości. Wykonany jest z wysokiej jakości komponentów, jak 16889a pro rodzeństwa. Kilka niespodzianek podczas rozbiórki: metalowe koła hex, przekładnie słoneczne, przegroda z huśtawką (obudowa) i dolne ramiona. Nie rób tak, jak ci wszyscy guru, którzy nic nie wiedzą, tylne skrzydło jest dwuczęściowe!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2022

    Doskonały produkt, wszystko dotarło dobrze, a pudełko jest dobrze zachowane. Bardzo podobał mi się automodel, bardzo mnie zaskoczył i przekroczył moje oczekiwania. Polecam wszystkim, którzy zaczynają to hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Świetnie, wszystko poszło zgodnie z planem. Model jest zgodny z opisem i wydaje się bardzo wytrzymały w stosunku do ceny. Wideo z rozpakowywania jest dostępne na Youtube TOYZ N DA HOOD. Polecam ten model

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Maxwell
    BR
    28/07/2022

    Wspaniała jakość buggy. Wrzuciłem już film z demonstracją YouTube. Gratulacje, paczka dotarła w idealnym stanie. Att! Maxhobby (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2022

    Szybka wysyłka z CZ. Auto wydaje się ok, umieścić mały spojler rzemieślniczy kolor węgla znacznie mniejszy niż oryginał, który wygląda jak antena paraboliczna 😅. Przekładki kół 1,2 cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2022

    Genialna część, świetne wykonanie i jakość! Doskonale jeździ i może być perfekcyjnie sterowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    06/11/2022

    Świetny mały buggy za pieniądze. Nie wierzcie w hiper roszczenia o prędkość. Można zrobić, aby przejść o wiele szybciej choć! Szybka dostawa od Banggood. Aby uzyskać pełną recenzję YouTube, skorzystaj z następującego linku: https://youtu.be/BM5YcPd0rRk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Bardzo dobry samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Jeden z najlepszych powozów budżetowych Jeśli uaktualnić esc do jazdy na 3s to będzie latać możesz sprawdzić całą moją recenzję na moim kanale, jeśli lubisz https://youtu.be/-nIbk2Je4bo THX Bangood (ang.)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Trwały, ale niewielki brak mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$70.99
    • US$154.99
    • US$80.99
    • US$250.99
    • US$57.37
    • US$65.99
    • US$138.50
    • US$75.99
    • US$146.99
    • US$64.99
    • US$78.99
    • US$139.99
    • US$118.99
    • US$55.89
    • US$97.99
    • US$104.99
    • US$54.99
    • US$81.99