Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2023

    Kupił 2 50 dolarów 1 14 buggy w skali to i bonzia. Oba mają taką samą prędkość, ale ec30 ma lepsze wyczucie podczas biegania. Jestem biednym rolnikiem brudu, który był w stanie kupić 3 samochody dla mojej rodziny w tej samej cenie, co jeden lc wyścigowy lub związane z zespołem wózki. Uwielbiam to coś dostał ec30b najbliższych w ciągu tygodnia lub tak nie mogę się doczekać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Szybko, zwinnie. Dobrze sobie radzi z tym wszystkim. Wygląda świetnie i ma świetną specyfikację! Sprawdź moją recenzję tutaj: https://youtu.be/aTWxLSUyVKs

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Wysokiej jakości samochód & w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2022

    Jest to pierwsza z mniej lub bardziej poważnych zabawek, więc wrażenia są tylko entuzjastyczne! Samochód naprawdę się zepsuł. Z synem ścigany przez pół dnia, - maszyna wytrzymał wszystkie testy początkujących!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2023

    To mój pierwszy szybki samochód wyścigowy RC i jest świetny! Grear szybkość i obsługa. Ja i dzieci bardzo to lubimy! Dużo zabawy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2022

    Szybki mały samochód, bardzo zabawne, mogę tylko polecić. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    Bardzo imponujące! super rzeczy w tej cenie!! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2022

    Świetne auto na start

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2023

    To fajny samochód i cieszę się z tego. Szybka dostawa, wszystko w porządku 5.00

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2023

    Erster Eindruck sehr robust und wertig. Sehr schwer für die Größe.. Kein Einwegflaschenplastik. Lässt sichn gut steuern. Gut und sicher verpackt. Allein die Lieferung war etwas langsam per Zug. Wenn Ihr es nicht eilig habt lohnt sich das Warten. Ansonsten drauf achten das Ihr nicht By Train bestellt sonst könnt Ihr 2 Monate warten. Allrad und proportionale Lenkung funktionieren sehr gut. Auch driften in der Wohnung kein Thema. Recht flott für den kleinen Flitzer. Hab es nicht bereut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$9.99
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$80.99
    • US$168.99
    • US$92.99
    • US$41.99
    • US$49.99