Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6043)
  • Obrazy
  • Wideo(35)
  • All Star
    • All Star(6043)
    • 5 Star(5444)
    • 4 Star(432)
    • 3 Star(91)
    • 2 Star(38)
    • 1 Star(38)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Fast delivery! And Value for money! Το dronακι είναι πολύ εντάξει για τα λεφτά του. Για αρχάριους είναι αρκετά καλό, προσωπικά δεν είχα ξανά πετάξει και έφαγε αρκετές σαβουρες και ζει. Φαίνεται αρκετά ανθεκτικό και η κάμερα του είναι ικανοποιητική για τα χρήματα που δίνεται. Μη φανταστείτε κάτι τρελό, βγάζετε όμως άνετα τις διακοπές σας και κάνα μικρό βιντεάκι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως φαίνεται μια εικόνα. Παιχνίδι είναι παιδιά, μαθαίνετε και πάτε παραπάνω σιγά σιγά.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    This is a great little drone and for that price it is incredible. It is very stable when there is no wind and once calibrated it is very easy to drive. I've bought it to have fun with the kids and learn them to drive it under my supervision. That is why the quality of the camera wasn't a deciding factor for me. I just wanted compact stable drone to play with the kids and I got what I needed. One battery last around 5-7 minutes. I'm very happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    ... To jest pierwszy, który kupiłem... .. Dobre doświadczenie dla nowicjuszy. .. Łatwa konfiguracja... I szybki start... Znajduję ich jednego po drugim. Nie ma problemu.. nie ma problemu.. YouTube będzie dobrze.. ... Dobra jakość aparatu fotograficznego. .... Dobre opakowanie i szybka dostawa! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    DZIĘKUJĘ BG! CENA - JAKOŚĆ СООТВЕТСТВУЕТ РЕКОМЕНДУЮ!👍 WPRZEDNI przez 9 dni, Carl!??? ДОВОЛЕН - WSZYSTKIE, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Prezent dla dziecka na Nowy Rok! Wygląda imponująco, jeszcze tego nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Ten dron wygląda niesamowicie, ja nie Miałem to jeszcze latać, nadal czytać podręcznik, jedną rzecz, która to utrudnia jest jak małe pismo jest w podręczniku użytkownika samolotu, ale nie mogę się doczekać, aby polecieć drone i zobaczyć Jak dobrze wychodzą zdjęcia i filmy,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Szybka dostawa, pasuje do opisu jak na zdjęciu. Nie zameldowałem się. Cena za jakość, doskonała jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Więc przybyło dobrze zapakowane, jeśli nie trochę później niż stwierdzono.. Wybacz, ale Hermes jest okropny. Drona była bardzo łatwa do ustawienia. Naładuj swoje baterie najpierw dostajesz trzy z nim i uzyskać najlepsze wyniki. To mucha jest bardzo dobrze przycisk start jest as. Jest bardzo stabilny i wymaga tylko minimalnych przycinania dla idealnej poduszeczki. Ma bardzo dobry zasięg i jest całkiem stabilny przy bardzo żyjącej bryzie, nawet w pełnej wysokości. Nie spodziewałbym się pracować w czymś więcej niż lekkim wietrze. Bardzo wytrzymały po dwóch lotach zdałem sobie sprawę, że bateria była ciut za niska i wylądowałem na drzewie po tym, jak wziąłem drabinę i trzęsłem się, co mogłem Na wszystkie genialne bity zestaw w cenie Oprogramowanie nie jest najlepszy aparat i rozdzielczość wydaje się w porządku, ale miękki produkt jest bardzo laggy może zobaczyć, czy jest lepsza aplikacja czy coś. A rekwizyty łatwo się zdejmują, więc nie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Jeśli chcesz po prostu tanią zabawkę do ćwiczeń, to jest to idealny wybór. Jeśli chcesz robić poważne zdjęcia lotnicze, kup przynajmniej coś takiego jak Mavic Mini. Jedna bateria trwa tylko około 5-6 minut, jakość obrazu (720p) jest prawdopodobnie gorsza niż kamera internetowa twojego laptopa, ale za tę cenę nie będę narzekał. Zabawa z tym jest taka zabawna. Wskazówka: upewnij się, że najpierw latasz na zewnątrz, to prawdopodobnie będzie wpadać na ściany, jeśli pierwszy lot będziesz w domu. I jedną rzecz należy pamiętać: można go używać do robienia zdjęć i filmów bez połączenia z telefonem, za pomocą przycisku zdjęcia / wideo na sterowniku . (ale w ten sposób nie będziesz mógł ich zobaczyć w czasie rzeczywistym, oczywiście)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Słuchaj, nie testowałem tego, ale okazało się, że nie ma mnie w domu, kiedy przychodzi test i przynoszę, ale o produkcie, który moja żona dostała zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$329.00
    • US$52.89
    • US$79.99
    • US$42.99
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$34.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$12.99
    • US$146.67
    • US$32.99
    • US$149.99
    • US$184.99
    • US$113.18
    • US$429.00
    • US$114.99