Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1831)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(1831)
    • 5 Star(1617)
    • 4 Star(178)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    ele é bom, ótimas fotos, porém ele é pouco estável, os primeiros 3 minutos da bateria 100% até 80% ele é bom, menos que isso ele começa a perder a força e cair ou não obedecer comandos, as funções funcionam perfeitamente, foi bem fácil gravar e tirar fotos, essas fotos são reais tirados com ele sem edição! bom preço porém comprem com 3 baterias, menos que isso vai te decepcionar!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    O produto chegou muito bem embalado, a caixa estava intacta. Em relação ao drone, atendeu as minhas expectativas, tem um voo muito estável e creio que seja um dos melhores drones para quem está começando e procura um equipamento barato, mas que tenha o mínimo de tecnologias como o GPS e o RTH (return to home) . O ponto forte do e520s na minha opinião são as fotos, que tem uma qualidade realmente muito boa para o preço, e os vídeos também não são ruins.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wartość cenowa, stosunek wiedzy jest bardzo dobry. Lepiej, żebyś był startującym dronem. Jakość materiału jest zaskakująco dobra. Jakość obrazu jest całkiem dobra. Aparat GPS 1080P HD z 2,4G WiFi. Testowałem to na podwórku, manipulacja, dobra. Drugi zakup, pierwszy dron, dwa silniki uszkodzone. Trzymałem go jako część, wychodzi taniej niż jeśli przydzielię wszystko osobno, teraz mam sześć baterii i dużo części zamiennych, jeśli są uszkodzone, dron się łamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Świetnie latać, robi dobre zdjęcia i filmy. Utrzymuje swoją pozycję idealnie nawet przy silnym wietrze. Bateria działa około 12 - 15 minut. Jeśli potrzebujesz drukarki 3D, aby wydrukować dodatkowe uchwyty na telefon, ponieważ uchwyt telefonu jest trochę słaby, zobacz ostatni obraz na wspornik. Ważne dla niemieckich kupców, takich jak ja: Drone waży tylko 242 g, więc może być używany bez licencji 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Produkt przybył w 21 dni, na żywo w Jundiai-SP... Ten łączy się idealnie, nie testował jeszcze wszystkich funkcji do szczegółów, ale bardzo piękny, dobrze zapakowany, kupiony z dwoma bateriami i dotarł idealnie. Polecam i kupić ponownie na stronie internetowej. Kupowane tylko za ubezpieczenie frachtowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Góra!!! Robi bardzo dobre wrażenie. Wszystko super spakowane. Jestem podekscytowany pierwszym lotem. Mam nadzieję, że wszystko będzie zgodnie z opisem. Ale jak na razie bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt jest dobry bardzo wart swojej ceny. Ale niestety zamówiłem dwie baterie i dostałem tylko jedną. Dostawa była znacznie przed terminem, kupiłem 8-go i otrzymałem 26 stycznia. Chcę moją dodatkową baterię.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Szybka wysyłka i perfekcyjny stan! Dron przybył z akcesoriami opisanymi w produkcie, zamiennymi śrubami i osłonami śrub. Wygląda dobrej jakości wszystko, ale kontrola, że jeśli sprawia wrażenie bardziej rodzaj zabawki. Bardzo zadowolony z zalecanego zakupu!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Czekałam, żeby zostawić recenzję, zanim spróbowałam... Zdecydowanie uszkodzony akumulator, jak widać na zdjęciu.Czas trwania lotu wynosi 12 minut, a nie jak podano 16 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wszystko przybyło w dobrym stanie. Teraz czas naładować baterie i iść to przetestować. Biorąc pod uwagę, że czas lotu wynosi około 15m, zdecydowałem się kupić jeszcze jedną baterię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$86.39
    • US$56.58
    • US$119.99
    • US$29.99
    • US$109.99
    • US$36.99
    • US$169.99
    • US$349.00
    • US$159.00
    • US$205.99
    • US$45.99
    • US$309.00
    • US$129.00
    • US$465.99
    • US$499.99