Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(85)
    • 5 Gwiazda(75)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Produkt jest wyposażony w plastik niskiej jakości, a z gniazdem 12 v nie podgrzewa wody wystarczająco. Kawa jest po prostu letnia i aromatyczna. Próbowałem poprosić o zwrot lub rozwiązanie, ale nawet z filmem nie można zrozumieć, w czym problem, pompa działa, ale woda jest zimna. Będę musiał używać funkcji pompy do czasu, aż będzie trwała, a potem wyrzucę ją do kosza

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    To dobry ekspres do kawy i bardzo przydatny. Lubię go szczególnie na podróże samochodowe. Można go podłączyć do popielniczki samochodu za pomocą adaptera, który przynosi, i jednym przyciskiem idziesz przygotować kawę i wszystko to bez przerywania jazdy. Jest dobra recenzja na kanale Youtube TestExpress.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Rozczarowana. Maszyna nie działa z kapsułkami Nespresso.. Powiedziałbym, że kapsułki nie są wystarczająco długie, by je przekłuć... Maszyna eksplodowała prawie przed moimi oczami z powodu tak dużego ciśnienia bez przebicia kapsuły..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Szybko i bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Fantasztikus termék. Pont ilyet kerestem már hónapok óta. Mindenhol tud kv-t készíteni, autóban és lakásban. Egyenlőre Dolce Gusto kapszulával használom! :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Bardzo dobry produkt, ładnie wykończony. Podgrzej wodę bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Dziękuję wam wszystkim, dziękuję. Mój Pan się z tobą raduje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Świetny produkt, dostawa na czas, ręczny łatwy w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Jestem zadowolony z szybkości i jakości produktu. Pierwszy zakup poszedł całkiem dobrze. Na pewno kupię więcej rzeczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wszystko w porządku. Dostarcza obiecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$20.47
    • US$35.79
    • US$49.99
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$69.99
    • US$13.88
    • US$13.36
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$18.99
    • US$60.05