Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2680)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2680)
    • 5 Star(2575)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2019

    I love this camera!! It is small and yet powerfull enouth to be the base for countless projects. I was also able to adapt a M12 lens holder to it that can support fisheye and tele lense's giving a supersharp image in the specific application you need. Mauro

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    you need a usb TTL and wiers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    difficult to get started to te camera how to program , and use wich libraries ?

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    Working, used with Arduino ide and HA, ESPhome, I have power It with 3,3 DC directly, problems with 5vdc. Antenna is default wired for external using smd resistor. I used an external aerial for better fps speed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    kandhan k

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    Very super product! I ordered two pieces works great both. Easy installation, space-saving, versatile application! You need a FT232 USB for programming where you need to set it to 3.3V for programming. After installation, it is advisable to supply with an external 5V voltage! Fast shipping, good seller!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2019

    Working good! :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • mamak
    ID
    11/01/2019

    cheap while you got discount and useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Bien. hay que tener en cuenta que tiene el puente para usar antena externa no la integrada en placa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Świetne deski do użycia z asystentem domowym i dodatkiem ESPHome. Dodaj drukowaną obudowę 3D (kilka można znaleźć na Thingsverse) i masz tanie kamery internetowe do monitorowania rzeczy w domu. Jakość wideo nie jest dobra, ale używam ich do podglądania wskaźników w piwnicy, więc są wystarczająco dobre dla moich potrzeb. Największym przekrętem jest to, jak trudno jest uruchomić złącze antenowe zewnętrzne. Jestem całkiem dobry w lutowaniu, ale część, którą musisz przenieść jest wyjątkowo mała! Szkoda, że nie zrobili z tego skoczka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.36
    • US$20.66
    • US$3.67
    • US$26.24
    • US$13.79
    • US$10.38
    • US$4.99
    • US$15.37
    • US$9.99
    • US$17.24
    • US$11.49
    • US$10.34
    • US$10.34
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$42.54
    • US$11.49
    • US$15.00