Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    Esky Eagles eyas przybyły na czas i w idealnym stanie. Budowa poszła razem bardzo łatwo. Wszystko jest już zainstalowane dla Ciebie, trzeba tylko popchnąć na części ogona złożyć skrzydła. Tylko kilka śrubek kciuka i twoja robota. Dodaj swój odbiornik i zwiąż i jest dobrze, aby przejść. Pogoda jest zła tutaj w tej chwili, ale mam nadzieję, że w weekend będzie w powietrzu. Ładny samolot z naprawdę dobrymi pomysłami. Może trzeba zmienić położenie serwo, żeby zmieścić większe baterie. Poza tym to wspaniały samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Samolot esky Eagles rc był wyjątkowo dobrze zapakowany, w kartonowym pudełku zewnętrznym do dostawy, w bardzo dobrze zbudowanym pudełku z pianki, w którym znajduje się samolot... Bardzo dobry czas dostawy z szybką reakcją Sprzedającego w wysyłce towarów... Sam samolot jest doskonałej jakości i doskonałego wykończenia... Powinienem był kupić inny zestaw w tym samym czasie... bardzo zadowolony z mojego zakupu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Great product, Is reliable and easy to fly, and forgiving. The instructions are well written. Tough and very stable. I Will recommend it to my friends and people like you reading. Would make a very good FPV Airplane too! The pictures I have provided are before the stickers were put on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To wciąż mój ulubiony samolot do latania. To, czego potrzebujesz, żeby samolot się pospieszył. 1. Silnik E-max 2400kv, 2. 30 ampułki ESC, 3. Bateria 2200 30c 3. Rekomenduję produkty firmy. A na bomby spójrz na HobbyKing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zamówiłam moje jakieś 2 miesiące temu. Ten samolot jest droższy niż obecnie, ale gdy otworzysz pudełko i sprawdzisz zawartość, od razu zobaczysz dlaczego. Jakość jest ponadprzeciętna. Wykorzystuje najwyższej jakości sprzęt, takie jak złącza śrubowe. Bardzo gładkie / szybkie serwo, a układ napędowy jest zaskakująco silny jak na swój rozmiar. Ja swoją zrobiłem w FPV i naprawdę lubię nim latać. Zrobiłem własne oprawy do aparatów, które również wykorzystują śruby mocujące skrzydło. Jest reklamowany jako trener, ale lata o wiele lepiej niż trener. Wykonuje pętle, rolki, kubańskie i odwrócony lot łatwo. Ten mały silnik jest dość potężny i sprawia, że charakterystyczny „jak komśto" dźwięk przy dużej przepustnicy, który po prostu dodaje uroku tego samolotu zdecydowanie polecam. Moi przyjaciele zobaczyli moje i teraz także zamówili swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Kupiłem te dwa samoloty do latania tymi samolotami i działają bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    Wow, very nice model airplane. It took two weeks to arrive even though I used AirExpress. I was a little concerned that it would arrive in one piece due to the length of delivery time, however, it made the trip with no bruises. It is very well packed in foam and the parts a packed in bubble wrap. Assembly is just a snap with very few parts count. Mine tends to balance tail heavy and I've had to add 1/2 oz of lead to the nose with a Turnigy 2200 3s. Flying this mode is easier than flying a sailplane. As far as construction, I had an issue with the horizontal stabilizer spar being too long. That is not really a problem and a quick cut of 1.1 cm solved the issue. Just be careful cutting the Carbin Fiber spar so it will not splinter. The hardest part was programming my Taranis but my template took care of that and the plane was ready to fly with decals in around 30 minutes. Overall I would consider this a beginners model and will be a fun intermediate plane for someone with a trainer under there belt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2019

    Отлично упакован,что указывает на достойный бренд. Модель дошла с минимальными повреждениями ( на 1 мм смята задняя кромка крыла она длину 20 мм). Модель выполнена очень качественно. Спасибо Banggood! Igor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    My plane came this morning !!!!🤩😍😎🤫😇 happy guy ... the propeller dinged the wing outboard of the servo right by the hinge... looks great, want to fly soon... needing batteries and charger for the airplane.. awesome kit wicked small servos ..thanks BG love the ship !!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Great little aircraft with landing gear. This model is super easy and fast to assemble. Landing gear is great for all runway surfaces. I made this an FPV aircraft. Nice to have FPV with landing gear for a real flight experience. This is a must in your hangar! https://youtu.be/2RNG6y53xwQ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 916
    • Ft77 539
    • Ft62 937
    • Ft19 779
    • Ft43 788
    • Ft28 081
    • Ft27 032
    • Ft45 828
    • Ft24 642
    • Ft21 098
    • Ft33 346
    • Ft36 000
    • Ft4 913
    • Ft45 693
    • Ft26 703
    • Ft27 362
    • Ft24 922
    • Ft4 184