Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    1. Funkcje i funkcje są wytrzymałe. 2. Jasność odpowiedzi na aplikację jest bardzo zła i powolna. 3. Czasami nie odpowiada i wymaga wielu prób, muszę zamknąć aplikację i ponownie połączyć. 4. Najgorsze jest to, że wideo nigdy nie będzie nagrywać bez przerwy. Jeśli uruchomię w aplikacji i aplikacji blokada ekranu nagrywanie również zatrzymuje się tam. Jeśli tak, jaki jest pożytek z funkcji nagrywania?. 5. Dźwiękowa konfiguracja wibracji w ogóle nie działa. 6. Dobre ładowanie i zasilanie awaryjne. W Indiach, mogę go prowadzić z jednym mah codziennie. Ogólna ocena I 3/5*'s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Otrzymywany w dobrym opakowaniu bez uszkodzenia. Przybył z centrum Europy w ciągu 1 tygodnia. Produkt wygląda dobrze, wygląda atrakcyjnie i jest trwały. Akumulator nie jest wliczony. Musi być zakupiony oddzielnie. Karta pamięci nie jest włączona do pakietu i musi być również zakupiona oddzielnie. Łatwy w instalacji. Działa dobrze, zdjęcie jest piękne. Praktyczne, bo nie musi być podłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    very pleased with this camera. recommend hight is 8ft, but I have it at 20ft and still the sensor works and covers the street. at night the IR lights up to 20-30m clearly. i tested it on the window for a few days before mounting to the chimney. I have also tested the communication over the speaker and mic. happy to report that it also works well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Łatwa instalacja.Nie ma problemu z połączeniem wifi.Idealne skojarzenie z androidem programu UBOX.Piękny obraz.Wszystko działa wspaniale.Czas pokaże, czy urządzenie zachowuje swoją wydajność, Szczególnie tutaj w Quebec Kanadzie z bardzo mroźnymi zimymi i mnóstwem śniegu, na razie używam 6x4500MA, ale zamówiłem 6x15000MA, które zamierzałem zmienić kiedy je dostanę... powinno trwać dłużej,,, Zapomniałem wspomnieć, że jak zwykle BANGGOOD dał mi świetną usługę kupioną w lipcu 14 lipca, nie mogę prosić o lepszą obsługę 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Kamera jest dobrym narzędziem.. reaguje szybko, a noktowizor jest czysty

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Niestety to nie działa. Na zdjęciu widać spalony zapach. Proszę, przyślij mi tę małą płytkę, bo trzeba ją wymienić! Pozdrawiam Nandor Udvarhelyi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Muszę pana poinformować, że dostarczyli inny sprzęt. Wysyłam zdjęcia tego, co otrzymałem. Chcę, żebyś wysłał to, co kupiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Kamera przyszła w 4 dni z magazynu CZ, jeszcze nie przetestowane, dostarczę recenzję później.Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    The only problem was that the UBox anroid application is not available on AnroidStore, but only in AppGalery. At first glance, the camera looks flimsy, but it works great. I am satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Szybka wysyłka. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 678
    • Ft8 205
    • Ft49 564
    • Ft7 258
    • Ft22 412
    • Ft37 191
    • Ft24 433
    • Ft34 902
    • Ft38 829
    • Ft38 119
    • Ft9 784
    • Ft12 625
    • Ft13 257
    • Ft6 627
    • Ft22 097
    • Ft12 297
    • Ft10 731
    • Ft10 437