Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Ładny mały samolot & zabawny budow...! Instrukcje są w rodzaju życzenia, ale poza tym jest warte swojej ceny...! Więc nie szukaj dalej Jeśli szukasz tradycyjnego samolotu prop, to znalazłeś go....! Zapraszamy na 😉....!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • jodVIP4
    US
    21/08/2021

    Okay Park Flyer, jednak jakość samolotu pogorszyła się od czasu jego premiery. Zapięcie skrzydeł nie trzyma się właściwie w cienkim kawałku drewna przyklejonego do kadłuba. Musiałem wymienić te elementy na mocniejszy sprzęt z lokalnego sklepu. Magnesy trzymające włączone drzwi akumulatora są małe i słabe. Wymieniłem je również. Główne podwozie musi być wzmocnione kawałkami drewna po obu stronach piany, do której się przyczepia, inaczej zerwie się przy pierwszym twardym lądowaniu. Wymieniłem też silnik i użyłem podpory 10x4.7 i większych kół do lądowania na trawie. Model świetnie lata bez niespodzianek, nawet z malowaniem na zamówienie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Powiedziałbym, że wszystko bardziej niż idealne, teraz muszę to tylko osuszyć i pozbawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Wygląda świetnie Mam nadzieję i latam tak samo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Szybka dostawa w dobrej formie. Właśnie powrót z dziewiczego lotu i jest to świetny samolot za cenę, leci naprawdę dobrze z 2200 mAh w zalecanym CG, co jest szczęście, że nie ma miejsca na przenoszenie tej wielkości baterii do przodu lub do tyłu do regulacji CG. Wariant Kombinacja silnika/reporu o dobrej wydajności dla dłuższego czasu lotu. Pasek taśmy elektrycznej na skrzydłach czołowych krawędzi dla ochrony i naklejony farbą, gdy naklejki były do bani.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Nie dostałem żadnego śmigła ani wirnika w moim opakowaniu, musiałem użyć własnego. Instrukcje są bardzo niekompletne. Również mocowanie silnika w cenie było zbyt wygięte, aby używać. Nie podobały mi się naklejki, więc zrobiłam dekorację samolotu używając kilku dołączonych naklejek. Zmodyfikował też topologię podwozia ogonowego. Ogólnie jest to bardzo ładny model jak na swoją cenę. Ma dużo skrzydeł, powinien latać przyzwoicie. Nie mogę się doczekać. Ogólnie jestem zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Excellent mouldings, and good hardware included in the kit. The undercarriage is different from the main picture but looks nice and rugged. The stickers, well the stickers are awful, super thin and I found it impossible to apply to the wings. Think I will get Callie Graphicsto print me some better ones. The instructions are difficult to read, I needed to examine them with a powerful magnifying lens to see exactly what goes where. The instructions and stickers let down this otherwise excellent model. It is a complete kit, lots of assembly required but super value of the money.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Bardzo trudne do zamontowania. Broszura nie pasuje do prawdy. Instrukcje nieukończone. Podpory skrzydeł nie wiesz, jak to zrobić, aby zamontować. W każdym razie ładny samolot. Teraz mam nadzieję latać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Pakiet Kit przybył w ciągu 10 dni z CN do Indonezji. Wszystko wygląda ładnie. Nie ma żadnych uszkodzeń. Mogę poczekać z budową samolotu. Dzięki za dobrą obsługę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    03/12/2020

    Paczki dotarły w ciągu około 1 tygodnia. Żadnych uszkodzeń. Pakowanie wewnątrz opakowania wygląda naprawdę dobrze. Wersja PNP zawiera: napęd, 30A RSG (3A, BEC), 4 Servos, silnik 1200KV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$364.97
    • US$109.99
    • US$113.99
    • US$308.19
    • US$93.99
    • US$259.99
    • US$64.90
    • US$82.99
    • US$61.99
    • US$41.99
    • US$269.00
    • US$23.99
    • US$52.78
    • US$84.99
    • US$84.00
    • US$142.99
    • US$99.99
    • US$16.09