Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 03/07/2020

    Dobry malutki, idealny dla tych, którzy chcą zacząć, niezależnie od wieku. - Okulary są bardzo dobre do tego, czego oczekiwałem, mają różnorodność, ale to tylko męska antena SMA. Weź jeszcze jedną. - Dron jest bardzo sprawny w pomieszczeniach, ale ma nieco wolną reakcję, którą można zauważyć, jeśli chcemy przejść przez bardzo ciasne przestrzenie. Nie polecam w ogóle latać nim w otwartych przestrzeniach z lekkim wiatrem, ponieważ trochę waży, bierze wiatr i będzie cię to kosztowało, aby wrócić tam, gdzie chcesz, skracając czas lotu do mniej niż połowy. Posiada 3 tryby lotu, z których zalecam tylko tryb 2 i 3 tylko w przypadku większej obsługi. Spadła z 20 metrów wysokości na czysty asfalt i pozostaje nienaganna, stworzenie jest niezniszczalne pomimo mleka, które zabrało, i reaguje jak świeże z pudełka. - Polecenie jest bardzo dużo do poprawienia. Najgorsza rzecz watahy, bez wątpienia. Kije są do dupy, nie są dokładne. Nie wiem, czyj umysł wymyślił takie grube kije dla drona, który ma latać w małych przestrzeniach, gdzie dokładność jest kluczowa. Krótki zasięg, traci sygnał na 70 metrach. Nie jest wskazane jaki ma protokół, który zakładam, że jest BAYANG. Nawet jeśli na zdjęciu ma antenę, to jest bez niej i bez możliwości połączenia. Wielkie Ale tego produktu jest jedyną baterią, która przynosi opakowanie. TRAE TYLKO 1 BATERY, która zmusza do zakupu innych, z wynikiem oczekiwania (drona, którą kupiłem w magazynie w Hiszpanii i baterie chińskiego magazynu). Nie rozumiem, dlaczego EMAX nie wziął pod uwagę tego wielkiego szczegółu i nie zawarł możliwości zakupu większej ilości baterii w opakowaniu, tak jak to robi z innymi produktami lub jak to robią konkurencyjne firmy w swoich artykułach. Daj mu szansę, jeśli boisz się wejść w to hobby. Kupisz sobie twardego robaka, który podstemplujesz kilka razy i zadziała, jakby nic się nie stało.

    Komentarze (3)
  • 18/03/2021

    Szybka dostawa i otrzymana w 3 dni. Dobry produkt, który pasuje do tego, czego oczekiwałem. Polecam tylko wziąć dodatkowe baterie, ponieważ 1 bateria jest zbyt fair.

    Komentarze
  • 28/09/2020

    Długo szukałem taniego drona FPV z okularami VR i w końcu odkryłem Emax EZ Pilot. Bardzo dobre recenzje, ekscytujące filmy od innych kupców. Wszystko poszło świetnie, dron robi dobre wrażenie, okulary działają niesamowicie dobrze. Sterownik wydaje się zbyt duży, ale nic dramatycznego. Niesamowite, jak wiele technologii pasuje i działa na tak małej przestrzeni! Niestety, w drugim locie podróżowałem przez minutę na wysokości około 1,5 metra coś (prawdopodobnie lampa) dotykało (w środku), w wyniku czego nagle obraz zniknął. Uzbrajam się, a kiedy zobaczyłem drona, musiałem zrozumieć, że kamera (soczewka) wypadła. Inaczej nie było żadnych uszkodzeń. Niestety, nie da się odłożyć kamery, ponieważ nie trzyma się. Prawdopodobnie nie był dobry w produkcji kleju, tak że nawet podczas niewielkiego zderzenia kamera wypadła. Bardzo szkoda. Mam nadzieję, że był to tylko jeden błąd produkcji, ponieważ do tego czasu dron był naprawdę zabawny. Dlatego ostrożny 4/5 gwiazdek. Mam też nadzieję, że ktoś rozpozna to z Banggoodem jako sprawę gwarancji. W końcu, 4-zamienne śmigła są wysyłane, ale nie ma wymiany kamery.

    Komentarze (1)
  • 03/08/2020

    Pakiet dotarł w doskonałym stanie i na czas.W pudełku oprócz quadcoptera znajdziemy radio i widzów, zarówno z akumulatorem dostarczanym i doładowywanym za pośrednictwem kabla USB. Nie było instrukcji, która jest jednak do pobrania z internetu. Quadcopter jest idealny dla początkujących, ponieważ w dwóch pierwszych trybach lotu jest stabilny, unikając konieczności interwencji na gazie, aby utrzymać go na wysokości.

    Komentarze
  • 29/12/2020

    Dziękuję bardzo dobry zestaw lotów Chciałbym więcej baterii, bo nie możesz mi ich wysłać. - Nie. I aora, by cieszyć się apoco.

    Komentarze (1)
  • 08/12/2020

    Bardzo zabawny dron odpowiedni dla tych, którzy chcą nauczyć się pilotować w HPV, nawet dla dzieci. Można łatwo latać nawet na zewnątrz, dopóki nie ma wiatru. Ma trzy tryby lotu. Czas trwania każdej baterii wynosi około 4-5 minut. Zalecam umieścić żywicę eposydica wokół podstawy obiektywu kamery, aby zapobiec ewentualnemu oderwaniu się i uszkodzeniu od Dron na wypadek silnych uderzeń, jakie mi się przydarzyło podczas pierwszego lotu.

    Komentarze
  • 04/12/2020

    Dron ma tryb dla początkujących, który pozwala pilotom na szybkie loty z dronem. Więc jeśli jesteś absolutnie początkującym, to jest miło, ale jeśli jesteś bardziej zaawansowanym pilotem, zdobędę innego drona, który pozwala ci przejść na tryb 'acro'. Ale to działa bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
  • 30/04/2021

    Gratulujemy sprzedaży bardzo dobrze zapakowanego produktu, i wysokiej jakości super polecam, dziękuję

    Komentarze
  • 11/10/2020

    Przyjechał 9/10 wcześniej niż się spodziewaliśmy! Aby fpv dla początkujących gorąco polecam!

    Komentarze
  • 29/03/2021

    this is one of the best fpv kits out there defiantly recommend to buy if you are a beginner practice a lot and very durable

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,626
    • Ft16,045
    • Ft5,541
    • Ft17,213
    • Ft43,765
    • Ft60,984
    • Ft16,337
    • Ft8,459
    • Ft10,210
    • Ft15,754
    • Ft5,424
    • Ft52,519
    • Ft10,210
    • Ft5,401
    • Ft5,541
    • Ft8,459
    • Ft29,176
    • Ft2,040