Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(586)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(586)
    • 5 Star(548)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Jest super za 30 euro włącznie z opłatami za wysyłkę! Zdecydowanie sugeruję ten aparat w tej cenie. Nie zapomnij również o zakupie szybkiego mikro sd, dzięki czemu możesz uchwycić filmy bez żadnych opóźnień. Film z 1080p jest w porządku. Nic specjalnego, ale ładne w tej cenie. 4k jest bezużyteczny, bo jest interpolowany. Zdjęcia też są w porządku. Ale jeśli chcesz kamerę VFM do nurkowania, to uważam, że jest to jedna z najlepszych opcji, jakie możesz wybrać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    setting not working video resolution setting not working kya karu mai koi bata do plz

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Produkt pojawił się dzisiaj, jak jest w opisie tego produktu, zrobiłem szybki test kamery, jak tylko byłem w rękach i wszystko w porządku, jednak opakowanie produktu, zostało uszkodzone z boku, I to bez ochrony przed bańkami, który chce produkt z pudełka i szczerze za nim tęsknię, ponieważ sprawiało wrażenie, że kamera i inne akcesoria cały czas kołysały w drodze do odbiorcy. Poza tym uważam, że warto zainwestować w zakup bez obaw o żal.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Doskonały sprzedawca, przybył na czas, można zaufać, oryginalne opakowanie, super gruby karton, jeszcze nie testowałem, ponieważ nie kupiłem kart pamięci klasy 10. Super Indyka.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonały produkt, robi zdjęcia wysokiej jakości, filmy całkiem satysfakcjonujące.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Produkt dotarł do Brazylii w rekordowym czasie 5 dni, najdłuższym opóźnieniem do odbioru w mojej rezydencji była dostawa poczty niestety, produkt dotarł w idealnym stanie bez awarii i ze wszystkimi akcesoriami polecam sprzedającego i produkt w ⭐⭐⭐⭐⭐ 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkt przyszedł zgodnie z opisem w reklamie dnia 02/07/21 przybył dnia 23/07/21 Czas dotrzeć do mojego 21 dniowego pobytu Nie byłem opodatkowany, wszystko poszło świetnie. To wydaje się być świetne. Zrobię kilka testów, żeby zobaczyć, jak to jest z wieloma bardzo przydatnymi doradcami do kilku różnych działań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Verry nice 4k action camera in low price.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Çok güzel bi ürün ve beklediğimden çabuk geldi. Herkese almasını tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2018

    great for this price product is good but some mounts are missing

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.29
    • US$57.99
    • US$44.90
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$9.99
    • US$21.85
    • US$39.19
    • US$24.10
    • US$17.00
    • US$33.11
    • US$8.99
    • US$56.54
    • US$28.86
    • US$6.47
    • US$44.46
    • US$19.62
    • US$669.99