Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Wydaje się, że produkt dobrej jakości, ale mój został dostarczony bez baterii (nie został poinformowany, że wyklucza baterie), więc muszę je najpierw zdobyć, zanim będę mógł go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Received within normal time, in good condition in a well protective plastic case, though without batteries.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Plastikowa koperta do pakowania i plastikowe pudełko chronią prawidłowo wklinometr podczas wysyłki, jak również w moim warsztacie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt przybył bez baterii, jest to wyjątkowy rodzaj baterii i nie jestem pewien, jaki to rodzaj baterii. Wygląda na to, że w pudełku jest miejsce na baterię - patrz zdjęcie W pakiecie nie ma dokumentu, który wyjaśniałby rodzaj potrzebnej baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Jednostka jest w wytrzymałym plastikowym etui z wyściółką wewnątrz, co jest absolutnie genialne. Więc nie ma szans na uszkodzenie podczas transportu. Sama jednostka jest ciężka i wytrzymała i jest wyposażona w silne magnesy. Przyciski mają to „prawe uczucie" kliknięcie do nich. Nie są dostarczane żadne baterie. Instrukcje operacyjne są w pudełku. Jestem pewien, że jednostka będzie w sam raz na moje hobby. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo dobry produkt i dobrze zbudowany. Wygląda na to, że jest dokładna w 10 stopniach, co jest dla mnie bardziej niż precyzyjne. Używałem go do ustawiania piły tarczowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wymaga baterii 3x CR2032, które nie są dostarczane. Proszę zaktualizować stronę produktu, ponieważ nie jest jasne, czy są one zawarte, czy nie. Dobra sprawa, weźcie baterie do testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    nice build quality, but I still have to try it because it comes with no batteries and it needs THREE 3v CR2032.. in my opinion a little too much.. it only has to show a number…..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dokładne wyniki, ale przyciski mogą być łatwiejsze. - Longggg naciśnij, aby wyłączyć, podczas gdy tylko jedno światło go włączyć, więc można łatwo opróżnić baterię. - Kalibracja to krótkie naciśnięcie przycisku3; długie naciśnięcie to 'kąt w stosunku do stopni'. Może być odwrotnie - Kalibruj resety za każdym razem, gdy włączasz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 559
    • Ft3 002
    • Ft3 451
    • Ft9 402
    • Ft14 589
    • Ft14 203
    • Ft4 219
    • Ft3 451
    • Ft8 059
    • Ft6 141
    • Ft5 649
    • Ft12 298
    • Ft11 633
    • Ft5 649
    • Ft6 646
    • Ft7 677
    • Ft11 517
    • Ft4 219