Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    Kupiłem wersję bez baterii. Baterie Makita pasują. Bardzo wygodne do montażu opon, pozostawione do kupowania głowic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Maszyna skręca w prawo, w lewo. Nie byłem w stanie przetestować tego bardziej na poważnie. Niestety, przypisana do niego ładowarka nie działa :( https://youtu.be/npnL6KQsW2o Wybrałem Czechy do wysłania, ale paczka przyszła z Niemiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Za tę cenę jest to świetne narzędzie. Używam go z odwrotnym adapterem akumulatora do akumulatora Parkside x20v. Przy pomocy akumulatora 2 Ah może poluzować nakrętki kół samochodowych około 130 Nm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Ogólnie rzecz biorąc, ale szczerze mówiąc, jest wart więcej niż pieniądze, które dałem. Więc jest to dobry zakup dla narzędzia do tworzenia kopii zapasowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Świetne wykończenie, lepsze niż się spodziewałem, zostało 15 dni, ale to nie wpływa na funkcjonowanie, zaleca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Klucz w pełni sprawny odkręca i zakręca bez problemu, pasują baterie Makita orginal. Polecam Śmiało i chyba kupie jeszcze jeden. Ponadto szybka wysyłka ES->PL w 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Myślę, że jest całkiem dobry. Kupiłem go bez baterii i ten, który mam, który po prostu jest kompatybilny z Makita, również służy tobie. Użyłem go również jako szlifierka i daje wszystko. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    excelente producto muy puntual excelente vendedor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Legit wiertło pro dziękuję za ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.14
    • US$32.99
    • US$32.33
    • US$42.99
    • US$127.02
    • US$40.99
    • US$69.29
    • US$125.99
    • US$46.99
    • US$199.00
    • US$47.99
    • US$57.99
    • US$59.99
    • US$31.99
    • US$103.49
    • US$75.87
    • US$55.24
    • US$33.24