Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(552)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(552)
    • 5 Star(511)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2021

    Jednostkę VFM. Przepraszam, przepraszam! Bardzo dobry silnik, załatwił mi przycinanie brody, mocny silnik, bardzo przydatny odczyt baterii. Również bardzo łatwe do czyszczenia, elementy wychodzą jednym ruchem i myć. Kupiłem go około 28 euro z kuponem, to na pewno VFM. Gorąco ją polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    18/02/2021

    Γρήγορη παράδοση σε πολύ καλή συσκευασία. Το προϊόν φαίνεται εξαιρετικό (με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ) αλλά ο χρόνος θα δείξει την αντοχή και την απόδοσή του. Thanks Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko (8 dni)! Dobra jakość i działa doskonale. Zepchnąłem głowę po pełnym naładowaniu, a bateria spadła do 78%. Mogę tylko polecić i mieć nadzieję, że to potrwa...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Czy produkt dotarł do twojej głowy? Pakuj się bardzo dobrze. Bez problemu? Czy jest to doskonały i przydatny produkt? Dla pieniędzy, które ma jest najlepsze?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Zamówiony dzień 8 i przybył 16-go, pudełko z produktem jest w stanie i jest mocne. Jakość maszyny jest dobra, obcinam włosy i szybko ścinam i mam trochę mocy, a czas pracy na baterii wydaje się być dobry, obciąłem włosy i brodę i wydałem 25 do 30%. Nie przetestowałem jeszcze innych funkcji, mimo że funkcja golenia nie wydaje się zbyt dobra, i myślę, że powinienem mieć więcej pensów, ale długo, inaczej myślę, że dokonałem dobrego zakupu, kupiłbym ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    It seems it is a good quality product. I used it for a haircut and found that it works well. I have not yet tried all its features, but I hope it works as described and it continues working correctly. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobry produkt w przystępnej cenie. Muszę spróbować wszystkich głów, ale metoda jest bardzo dobra. Głowa brody nie działa zbyt dobrze, jeśli ba bardzo duża broda, to rozrywa trochę włosów. Bardzo wygodny wyświetlacz z procentowym obciążeniem i bardzo wygodna podstawa, która działa jak ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    31.1. Zamówione, 2.2. Dostarczone. Wszystko sprawdzone i sprawdzone. Golenie ostrzem OK, przycinanie OK, przycinanie w jamie nosowej OK. Trymer do ciała - satysfakcja OK. Jestem bardzo zadowolony z maszyny i maszyny. Polecam sprzedającego. 31.1. Sekcja 2.2. Wszystko i w ogóle. Golenie siateczką OK, przycinanie OK, przycinanie w jamie nosowej OK. Trymer do ciała - koniec OK. Jestem zadowolony z pracy i pracy. To znaczy, co.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobry zestaw na rozsądne pieniądze, jakość dobra. Na długowieczność czas pokaże. Pierwsze wrażenie maszyny do pisania jest zdecydowanie pozytywne! *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Płonąca szybka dostawa. Pakiet dotarł do Grecji przez DHL bez dodatkowych kosztów. Przyszedł dobrze zapakowany i ma świetną jakość produktów digoo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 035
    • Ft7 859
    • Ft10 807
    • Ft14 751
    • Ft9 077
    • Ft13 182
    • Ft12 861
    • Ft51 099
    • Ft3 960
    • Ft150 682