Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Analogowa rama! Rama robi wielkie wrażenie i jest bardzo stabilna. Jest wystarczająco dużo miejsca, aby pomieścić wszystko, co możliwe, a adapter dla Actioncam jest bardzo praktyczny. Wszystko było ładnie spakowane i dobrze sortowane, również śruby sortowane według wielkości. Latałem z nim kilka razy i mogę tylko powiedzieć, że wszystko pasuje świetnie, a on również odsuwa kilka upadków w terenie bez żadnych problemów. Niestety, jest też kilka wad z mojej strony... Slot na moduł GPS jest za mały, więc musiałem go naprawić. Ponieważ jednak można go naprawić lub wydrukować coś nowego, nie ma odliczeń w ocenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. POLECAM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Świetny zestaw ramki, pakiet zawiera wiele rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wszystko jest super!!! /Jedynie długo po nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Zapasowa rama. Trochę ciężki (ok. 15 g cięższy niż poprzedni, porównujący v1, ale silniejszy). Czysta i ładna konstrukcja dla dronów DJI. Dużo miejsca, trochę trudne do dostrajania dobrze, ale zdecydowanie możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Muszę powiedzieć, że jestem pod każdym względem pod wrażeniem niesamowitej jakości tej ramy. Mam na myśli, że to coś jest niesamowite. Ani jednej brakującej części. Przewodnik po budowaniu jest wspaniały! Chwała DT!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Niesamowita ramka. Wszystkie elementy są bardzo dobrze zapakowane. I ma szczegółowe instrukcje budowy. Zrobiłem krótki unboxing i pre-montaż wideo, które można znaleźć na moim kanale youtube: https://youtu.be/bRuQP7wygB4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Wszystko w porządku. Bardzo dobra rama (v1 również nadal ładne), nie będzie używać wszystkich tych plastikowych osłon, ale miło jest mieć je jako zapas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$22.04
    • US$25.29
    • US$24.24
    • US$72.75
    • US$32.54
    • US$55.99
    • US$25.29
    • US$22.99
    • US$76.22
    • US$32.19
    • US$25.99
    • US$42.06
    • US$28.86
    • US$6.49
    • US$64.67
    • US$74.99
    • US$24.99