Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    nota 9,9 !!! păcat că nu aste un dispozitiv Smart ... in rest dezumifica foarte bine , poți regla gradul de umiditate și el coboară umiditatea până la valoarea setata. - funcție de uscare haine , uscătorul de haine este pe un balcon închis și dacă pun sa funcționeze acest dezumificator , până dimineața hainele sun uscate . - are și o funcție de ionizare aer !!! per total este un dezumificator care își face treaba ... mulțumim

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Był na wyprzedaży, obserwowałem przez długi czas, więc go kupiłem. W łazience używamy głównie po prysznicu, kładzeniu. Wykonuje swoją pracę, to dobry interes. Wtyczka kabla zasilającego nie jest standardem UE, ale w domu był konwerter, inaczej 180cm długości. Dostarczona przezroczysta rura drenażowa wynosi 100 cm. Ma 24-godzinny timer, czyli więcej niż dużo. Łatwy w użyciu, koła są funkcjonalne, nie tylko ozdoby, poza tym nie trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To nadeszło szybko. Adapter nie jest odpowiedni. Mały minus, bo mam dużo sprzętu i eu plug z firmy. Nie mam go jeszcze bardzo przetestowanego. Próbowałem w pralni i pokoju jak dotąd, wygląda ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dwa tygodnie stosowania i kilka litrów wody pobranej z powietrza. Tego się spodziewałem i za świetną cenę. Jedynym problemem jest wtyczka CN. Nic, czego adapter nie rozwiąże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Bardzo skuteczny, i doskonale radzi sobie z pokojem 30-35 m^2. Łatwo się poruszać i operować. Ostrożnie, z funkcją jonową, będzie działać tak, jakby była w trybie suszarki. Więc nie wyłączy się na poziomie wilgotności. I to nie jest mądre. Co zdecydowanie jest dla mnie profesjonalistą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    bardzo dobrej jakości, używam go do suszenia ubrań lub kiedy jestem gotowania, jego trochę hałaśliwy jak każdy fan Nie zawiera podręcznika angielskiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobry produkt 👍🏻 Zamówiony w dniu 06/01, dotarł na 14/01. Wszystko bez zarzutu, bardzo dobrze spakowane. Przyszedł z adapterem, ale bardzo trudno jest oddać większość wtyczki UE ze względu na jej kształt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Produkt przybył z magazynu CZ bardzo szybko. Zamówione w piątek i dostarczone w poniedziałek rano. Wygląda dobrze, jak powinien, nie mogę jeszcze w pełni ocenić wydajność, ale w 15 minut zrobił około 50 ml wody (80%/20°) Adapter do gniazda został zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Não funciona a ficha. Não serve na Europa. Uma vergonha

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Hałas na niskiej prędkości, ale ok, Adapter z chińskiej wtyczki nie nadaje się do użytku, trzeba użyć własnego. Dobry produkt, wysoka skuteczność, odwilżacz mają przycisk anionowy do wytwarzania negatywnych jonów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$69.99
    • US$64.67
    • US$63.51
    • US$65.82
    • US$71.39
    • US$67.19
    • US$66.98
    • US$66.14
    • US$43.88