Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(412)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(412)
    • 5 Gwiazda(368)
    • 4 Gwiazda(19)
    • 3 Gwiazda(8)
    • 2 Gwiazda(5)
    • 1 Gwiazda(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Latałem tym dronem już jakiś czas, to niesamowite jak dobrze lata. Jeśli jesteś na budżecie lub po prostu nie chcesz wydawać mnóstwo pieniędzy na drona, idź do niego. Zastanawiasz się, co może zrobić? Sprawdź moją recenzję, razem sprawdzimy drona, a ja pokażę ci, jak lata, nawet trochę freestyle. Jedno jest pewne, będziesz się dobrze bawił z tym dronem! https://youtu.be/Ch-vMt5Euuk

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Mała małpka jest ze mną w dobrym stanie po ok. Przybyli 2 tygodnie temu. Wszystko było dobrze zapakowane i w porządku. Niestety, odstawki są plastikowe, co jest w porządku w tej cenie. Jedyne co pozostało to spieniężyć odbiornik. Ale to też nie stanowiło problemu. Pilotuję drona z liposukcją 3s. Zachowanie lotu jest bardzo dobre, i może być dość szybko z 3s Lipps. Podsumowując, bardzo dobry początkujący śmigłowiec, który poradzi sobie z jednym lub drugim wypadkiem. Nawet jako doświadczony pilot, małe rzeczy są bardzo zabawne. Gorąco polecam małą małpkę.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Niski koszt, komponenty są dobre, tylko aparat jest z Ape nie ok, lepsza jest wersja pro z Caddx ANT kamery. Wszystkie śruby są śrubami łbowymi. To tylko materiał z nylonu. Aparat śruby metalowe, ale nakrętka jest tylko z nylonu, więc śruby się obracają. Bardzo cienkie ramiona, ale 3 calowe freestyle latają ładnie. Bardzo jasne diody LED na wszystkich ramionach. 73g z zainstalowanym odbiornikiem ELRS EP1. Możesz zaktualizować oprogramowanie ESC za pomocą BlueJay 0,16, aby uzyskać filtrowanie RPM

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Amazing drone for the price!! it just needs a little pid tuning and it flyes perfectly! it handles the runcam thumb without any problem and i can fly for over than 5 minutes with a 3s 450, over 6 minutes with a 3s 550. Do take the pro version!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    its nice .vfm this is my first drone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jodVIP3
    US
    04/06/2022

    Bardzo ładny, nowy, freestyle dron. Latał świetnie nawet z dodatkową wagą wszystkich modów, które zrobiłem. Właściwie to kupiłem drugą jako kopię zapasową.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Shipping time was good and nicely packed to. The baby ape flies nicely. Cruising on 2s and ripping on 3s. Noticeable difference between 2s and 3s. Working on it is 😤 frustrating. That's the downside of these little quads but when it's done you don't mind the frustration 🤣🤣. Flies nice and almost silent. Will see how long it holds up but until then I'll be smiling while I fly it. Happy costumer 👍🏼 😁.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Izuzev da mu je dosta trebalo da dodje, djeluje mi za sad da je sve oke, popretezno kvalitetan ali najbolji komentar ce biti poslije letenja

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    nice one (pro-version) with caddx ant! Tried it 3 times: first just with 3s850mah. good. Second and third: with 3s850 mAh & Caddx Peanut :D put some Videos on Youtube - search for ArtbyBastico ;)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    To jest trzeci raz, mój pierwszy raz, gdy włączył się akumulator, drugi straciłem, a tutaj jest ponownie, ale tym razem wersja pro, więc zobaczymy, jak się zachowuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$419.49
    • US$183.99
    • US$252.99
    • US$701.99
    • US$714.39
    • US$183.99
    • US$206.99
    • US$609.49
    • US$721.04
    • US$144.89
    • US$263.99
    • US$657.39
    • US$602.99
    • US$429.99
    • US$479.99
    • US$275.49
    • US$179.99
    • US$279.99