Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(563)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(563)
    • 5 Star(548)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Zamontowany w ARRMA SENTON 3S BLX i JLB CHEETAH 21001 EXTREME... funkcja żyroskopowa jest genialna i pomaga utrzymać te samochody pod kontrolą pod dużą prędkością lub dużym przyspieszeniem... https://youtu.be/WRz18FC3Lc0

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Tom
    DE
    01/12/2020

    Niezawodna dostawa! Fantastyczny odbiornik z żyroskopem i 6 kanałami. Wciśnięty 3 razy na przycisku z przodu (obok anteny wyjściowej) i żyroskop jest aktywowany! Działa fantastycznie. Podwiązanie do nadajnika jest również bardzo łatwe (wciśnij przycisk 1x) i działa bez problemów. Mogę tylko polecić! Stosowanie ----------- - Niezawodna dostawa! Fantastyczny odbiornik z żyroskopem i 6 kanałami. Naciśnij przycisk na przodzie (obok wyjścia anteny) 3 razy i żyroskop jest aktywowany! Działa świetnie. Wiązanie do nadajnika jest również bardzo proste (wciśnij przycisk 1x) i działa bez żadnych problemów. Mogę tylko polecić!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Szybka dostawa, AOWME Odbiór Świetna robota na mojej Armie Big Rock Zamówiłam drugą dla mojego Driftera Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Idealny RX, weź ten do funkcji Gyro. Jeśli nie wiesz i posiadasz kontroler Dumbo X6, możesz kupić te odbiorniki (RX) na okazjonalny tutaj na Banggood i powiązać go z tym samym kontrolerem (TX) trzymając w małym czarnym przycisku RX. Po połączeniu z kontrolerem trzeba tylko wyłączyć i ponownie włączyć odbiornik (RX) w następnym modelu, który chcesz działać, ponieważ kontroler nie ma pamięci, więc po prostu połączy się z kompatybilnym X6 RX. Mam teraz kilka wszystkich na 1 kontrolera z mocowaniem GoPro. Sprawdź to na YouTube!! RCxtra https://youtube.com/channel/UCY4JrSYjTpsZyQNGp_E5AkA Dzięki Banggood 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Świetny odbiornik podłączony do radia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Tak samo jak część z nadajnikiem. Żyroskop działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Świetnie, jak zwykle. Mam już 10 z nich w użyciu w różnych RC Car i bist, doskonała jakość dir uczciwa cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Nie dostałem tego, paczka została uszkodzona podczas transportu i brakuje części. Już drugi raz je zamawiam. Za pierwszym razem, wysyłka była dobra i działają jak w reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Nice Odbiornik mój goto dla projektów Rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    3 wolne, podczas gdy są jeszcze tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.44
    • US$35.99
    • US$5.99
    • US$13.23
    • US$119.99
    • US$23.99
    • US$13.99
    • US$42.54
    • US$4.96
    • US$295.99
    • US$82.99
    • US$110.39
    • US$20.99
    • US$63.99
    • US$18.99
    • US$113.99
    • US$29.99
    • US$25.99