Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    To dobra budowa, szybko się podłącza, zanim ją zdejmę, ale nie sądzę, żeby były jakieś problemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dostarczone wystarczająco szybko. Z obchodami Sylwestra dokładnie za miesiąc. Usługa dostawy była używana przez CGS, a następnie w Moskwie, przekazuje SDEC i dostarcza do domu kurierem. Co ciekawe, przez ponad dwa tygodnie kamera była już w Moskwie, ze statusem „czekającym na celników", inaczej otrzymałaby ją mniej niż dwa tygodnie od momentu wysłania. Nie ma żadnych pozorów do samego sklepu, zapakowanych w dodatkowy pępek i bangoody bag. Cóż, był mały zakręt przy dostawie, ale nic się nie stało. Urząd celny też nie mógł tego znieść. Bateria została wyłączona na zero, zaraz ją przetestuję, i będę zamarzał przy dostawie, zobaczyć, czy nie leżą. Kupiłem za kupon i bardzo przyjemna cena (poniżej 15k)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Produkt jest doskonały, przyszedł tak szybko i opakowanie było dobre zbyt.Bardzo zadowolony z mojego zamówienia dziękuję banggood za dobrą obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu! Częściowo dlatego, że miał dobrą zniżkę. Mam również trzy łatwiejsze kamery (SJ8Pro, 4 Session, 5 Orange) i w ich tle ta kamera jest tylko królem! Wszystko zostało pomyślnie aktywowane, oprogramowanie zostało zaktualizowane bez problemów. Jak piszą w recenzjach i recenzjach - bitrate jest świetny, ale dla mnie to nawet plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jedyną wadą jest komendy głosowe, które nie zawsze działają, często zatrzymują się i nie odchodzą!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Piękne, kompaktowe światło, łatwe w użyciu.. Z zdalną aplikacją możesz zrobić zdjęcia, dostosowując ostrość... Jedyny mankament sterowania głosem jest po angielsku.. Więc polecenia do podjęcia musisz je wymawiać w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przybyło trochę wolno To świetny aparat Cena była doskonała Jestem bardzo szczęśliwy Świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Otrzymałem wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Zaskakująco szybki przy dostawie. Pakiet jest minimalnie chroniony, co powoduje siniaki w rogach pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Przybyło szybko. Dobra jakość. 100% zadowoleni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 981
    • Ft119 967
    • Ft88 396
    • Ft307 816
    • Ft52 206
    • Ft37 882
    • Ft36 809
    • Ft25 522
    • Ft7 984
    • Ft20 834
    • Ft47 354
    • Ft4 733
    • Ft144 912
    • Ft27 148
    • Ft5 364
    • Ft5 020
    • Ft3 946
    • Ft198 895