Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Łatwy do latania dla początkującego FPV, który ma Mavica i jak teraz do latania dronem FPV. Możesz nauczyć się latać FPV na iPhonie z symulatorem DJI z goglami DJI FPV V2 i pilotem. A wideo z DJI jest niesamowicie piękne! Dron z baterią ma 777 g bardzo ciężki. Kiedy zrobić DJI 250g drona FPV?

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    DJI FPV combo został wysłany bardzo szybko, to była pierwsza satysfakcja, dzięki sprzedawcy! Czytałem wiele artykułów i obejrzałem kilka filmów przed zakupem, ponieważ mam już 3-calowego drona (4S), jak również innego 5-calowego (6S) drona w analogu. Stabilizowany tryb DJI daje zachowanie podobne do Mavic, ale zmienić parametry expo trochę, przejść na tryb sportowy i dać rzut, jak również przepustowość i tam, powrót wideo w okularach zaczyna blefować. Przykuwasz łańcuchy! Usiądź, oddychaj dobrze, przesiądź się na tryb ręczny, nałóż trochę gazu z powrotem i uruchom figury i ciesz się tymi nowymi wrażeniami prędkości i tym nowym doświadczeniem zanurzenia! Jak wielu, bardzo podobał mi się format i jakość nagrania w okularach. Boisz się złamania? Części zamienne i zasięg są dostępne, program ubezpieczeniowy jest tam dla najbardziej żądnych przygód. Chcesz trochę dostosować swoją wersję? Trochę zielony, trochę czerwony, kto powiedział niebieski? Zakres akcesoriów naprawdę rozszerzył się w kilka tygodni. Krótko mówiąc, pasuje do wszystkich gustów i profili.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Moi dwaj inni przyjaciele i ja zamówiliśmy tego samego dnia, ale co dziwne, tylko moi przybyli. Jakość jest zgodna ze standardami DJI. Mój ostatni DJI był Inspirem. Wideo jest super!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Przybył z małym wgniecionym pudełkiem i bez zwykłego brązowego pudełka, ale tylko białym plastikowym workiem. Ważne opieki DJI nie możesz uruchomić, jeśli kupujesz z innego stanu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Dojechał w 20 dni do mojej rezydencji w Rio de Janeiro, wszystko idealnie działa normalnie, dji to dji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Jak bardzo chcesz być profesjonalistką? {y: i}Tak Po prostu perfekcyjna ogólna koncepcja. Wszystkie komponenty komunikują się ze sobą i wszystko jest niezwykle przyjazne dla użytkownika. Gdybym teraz zaczął latać z FPV, dostałbym 100% zestaw DJI FPV. Dodaj do tego więcej kombinacji latania i masz najlepszy pakiet doświadczenia lotniczego. Idealny dla tych, którzy chcą latać więcej niż spędzać godziny na stanowisku roboczym i w samolocie. Konfiguracja jest bardzo prosta: Naładuj baterie Włączcie wszystkie komponenty. Podłącz do smartfona Uruchamianie aplikacji fly DJI Uruchamianie Aktualizacje /Gotowy, gotowy Po tym, możesz na nim latać. Jeśli chcesz ćwiczyć wcześniej, istnieje również symulator DJI za darmo. Tutaj potrzebny jest tylko kontroler Goggles i smartfon. Uwaga: Do nagrywania z dronem potrzebna jest jedna karta SD. Polecam kartę pamięci SanDisk Extreme Plus 128GB microSDXC Class 10, ponieważ przy zapisach 4k wymagana jest bardzo dobra prędkość odczytu i zapisu, a większość standardowych kart Micro SD jest zbyt wolna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Egy igazi vadállat. Még nem mertem kipróbálni. Viszont biztos, hogy kiváló gép. A név kötelez. Két alatt megérkezett Magyarországra. Több, mint 10.000 Km-ről.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny X, który chce zacząć od FPV. Dla tych, którzy są już w tym hobby może być idealny x strzelanie pościg lub średniej klasy. Paczka może być lepiej zapakowana:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Więc co z tym dronem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wszystko przybyło dobrze i bez problemu. Nie próbowałam jeszcze drona, ale mam nadzieję, że wszystko działa jak należy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$151.99
    • US$99.99
    • US$284.99
    • US$163.30
    • US$219.99
    • US$142.00
    • US$302.09
    • US$289.99
    • US$113.99