Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(185)
    • 5 Gwiazda(181)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2019

    I also have the fatshark hdo 2 but this is the best goggle on the market. Analog picture as good as the hdo2. Digital picture is mind blowing good. Much Better than byte frost. After updating to the latest firmware theres no noticeable lag for me as a normal flyer compared to the hdo2. After updating you have to set screen size to 50% and reboot the goggle. Otherwise you won't get a analog picture. After that you can maximize to 100% and it works forever. Scree size is much bigger than hdo2 and orca. Cristal clear from edge to edge and as bright as all the Oled goggles. This is the goggle I have waited for in the last 6 years. Don't waste your money on only analog goggles. After you saw the 720p picture you sell all the analog stuff. I only take my mini talon and arwing on analog for long range (20km+). Delivery time to Germany 2 weeks. I installed the skyzone O3o headstrap because it the best headstrap in my opinion. You only need two 3d printed clamps from thingiverse or you modify the original buckles. Range digital with 25mw around 1km los and 10km at 1000mw on a plane with 12turn prodrone helical Antennas on the goggle.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    juste received my DJI FPV I was dreaming of. Great buy at fantastic price, way cheaper than shops in EU!arrived fast, perfect

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Wow just would like to say Dogital FPV it is amazing , Is like to change CRT tv to LCD... From now HDO with rapidfire and crossfire will collect dust.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Używam systemu od kilku tygodni i jednym prostym słowem......... Łał... Byłem zdruzgotany jakością obrazu. Oto moja zmodyfikowana budowa DJI- kameleona

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Jakość obrazu jest po prostu oszałamiająca w porównaniu do mojej starej konfiguracji analogowej. Degradacja sygnału może być nieco nagła w porównaniu z analogiem, jeśli nie oglądasz wskaźnika jakości połączenia, ale możesz się do niego przyzwyczaić. Utajnienie jest w porządku dla śmiertelników imo. Te gogle sprawiły, że latanie znowu było zabawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    IM zakochany <3 Dji FPV rządzi!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Dji FPV system, zgodnie z kolejnością: pilot, okulary, jednostka powietrza. Przesyłka przyszła podarta, a pudełka są uszkodzone, nie mogę jeszcze przetestować okularów, bo Banggood podzieliła moje zamówienie i nie otrzymałam jeszcze baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Wysoka jakość, szybka dostawa, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    doskonały produkt, widać, że wszystko jest oryginalne i bardzo dobrej jakości, czeka na test, cena jest bardzo korzystna, problem w tym, że potrzeba niewiele więcej niż 2 miesiące po dokonaniu płatności, Ale prawie 20 dni po tym, jak został wysłany z rodzinnego miasta w moje ręce! Bardzo zadowolony z zakupu i polecam do sprzedającego!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    todo con una calidad excepcional, de tamaño mas contenido a lo que se puede suponer el envio (el mas barato) muy rapido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$499.00
    • US$108.99
    • US$94.99
    • US$320.99
    • US$26.99
    • US$69.99
    • US$96.99
    • US$306.99
    • US$55.99
    • US$88.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$16.59
    • US$19.99
    • US$30.99
    • US$9.99
    • US$262.99