Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(332)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(332)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Microbd
    FR
    28/02/2019

    Très belle boîte à musique, la boîte est bien vernie, le mécanisme fonctionne parfaitement. La pince à perforer est pratique. Sonorité agréable. Très bon rapport Q/P.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2018

    This is my first programmable music box, and I must say this is the lovely one. Finishing is top grade and functioning is also good. My 7years old daughter also enjoying this. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dość szybko. Dostarczany z 10 paskami przekłuwającymi . (i jest bardzo łatwo zrobić go z lekko grubego papieru, na przykład rysunek) A także jest w komplecie, żeby zrobić dziury. pozytywka jest naprawdę ładna, dobrze zrobiona. To będzie na prezent, ale byłem w stanie przetestować dźwięk za pomocą mini paska wyciętego z arkusza papieru akwareli, dźwięk jest naprawdę świetny, a mechanizm działa naprawdę dobrze! Krótko mówiąc, doskonały stosunek jakości do tego produktu... A werdykt za kilka tygodni od przyszłego odbiorcy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Fajna zabawka. Fajnie będzie pokazać to mojemu dziecku. I w pewnym sensie jest to idealne połączenie harmonicznych z podstawowym programowaniem. Dobra jakość wykonania, dobra jakość wykonania. Banan na wagę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Produkt zgodnie z opisem, jest również wyposażony w dziurkę i paski kartonowe, które umożliwiają tworzenie własnej muzyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Podoba mi się to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Nie spodziewałem się, że będzie dobry, ale działa bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Podobał mi się, był w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2017

    La cajita es tal y como se muestra en la foto. Trae unas tiras de papel con unos puntitos marcados que tenemos que ir agujereando con unas tenacillas que tambien incluye. La cinta con los agujeritos la pasamos por la cajita y suena la canción. Ideal para el aprendizaje musical de los niños pequeños.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Idealnie, jest w dobrej pogodzie, jestem zakochana. Było warto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.59
    • US$10.38
    • US$85.99
    • US$99.99
    • US$3.49
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$72.99
    • US$11.99
    • US$36.99
    • US$24.24
    • US$11.49
    • US$16.09
    • US$17.24
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$49.99
    • US$16.99